Jeg har brug for din hjælp!

Jeg er i gang med research til min nye bog, og er i den forbindelse faldet over et fascinerende spørgsmål: Hvad er det egentlig, som dybest set motiverer vi mennesker til, at vi gør det vi gør?

Derfor har jeg brug for din hjælp. Kan du svare på, hvad det er, som du dybest set forventer at opnå ved at gøre det du gør?

Jeg har kikket ind i mig selv, og er fundet frem til mit svar, men er meget nysgerrig efter om du finder det samme svar, og om der er en fællesnævner i det svar det enkelte menneske kommer frem til.

Dette er en undersøgelse, som jeg vil bruge i min kommende bog, og jeg har derfor brug for svar fra så mange forskellige mennesker som muligt, så du er naturligvis velkommen til at sende linket herunder rundt til så mange som muligt.

Blandt alle som deltager, trækker jeg lod om 20 eksemplarer af den nye bog, når den udkommer til efteråret.

Skriv venligt ikke i boksen herunder. Jeg vil gerne samle alle svar et sted, så jeg kan bevare overblikket.

Læs mere om undersøgelsen, og skriv dit svar på min blog som du finder via dette link:

http://hans-christian-andersen.com/2011/01/29/hvorfor-g%C3%B8r-du-det-du-g%C3%B8r/

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
HCA

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

Der var en kendt psykoanalytiker som påpegede to ting SEX & MAD med andre ord en form for belønning.

Her vil jeg gerne tilføje noget som hedder omsorg og medfølelse, som for mit tilfældes vedkommende udspringer af, at jeg har været der selv og prøvet og oplevet smerten og trængslen selv og derfor kan føle med den pågældende person. Og selvfølgelig når jeg har haft det svært, er der som oftest kommet en hånd et eller andet sted fra og taknemmeligheden er desto større og måske viljen måske desto større til at gøre det samme for andre, når man selv har mærket det guddommeliges kraft.

Jeg har engang truffet en præst, som valgte at blive præst, fordi han selv var født med en appelsin i sin turban og altid havde haft det godt og fået så rigeligt af alt ting, at han i bar taknemmelighed havde valgt præstegerningen for at give noget tilbage for alt det han havde modtaget.

En meget smuk gestus, der kan mane til eftertanke.

Jeg har brug for din hjælp!