På forårets energi ind i din bolig

 

Harmonisk Feng Shui - holistisk boligindretning v/ Birgit Petersen

Foråret er på vej, solen varmer kroppen og jorden, frø og blomster spirer og springer ud - energien stiger. Naturen er til stor inspiration. Selv har jeg det sådan, at når erantis og vintergækker pibler frem, begynder det også at krible i kroppen, og så kommer jeg frem fra min vinter hi. Kender du det?

Det er blandt andet dette Feng Shui handler om, - at få energien til at stige, at skabe vækst og balance og få overskud i hverdagen.

Jeg har med teknikker fra Feng Shui, skabt mig lidt indendørs forårsstemning, der gør mig i godt humør. Efter at jeg har taget min Feng Shui uddannelse, er jeg blevet meget mere bevidst om hvad farver, former og det, at bygge en stemning op, gør ved mig. Nu bruger jeg min bevidsthed, når jeg indretter mig, og det giver fantastiske resultater.                                          

Mit område for held og vækst  og ligger i den sydøstlige del af huset. Det har dannet baggrund for mit valg af farver og materiale. Du kan også booste dit sydøstlige område med grønne planter, farver samt ting lavet af træ.  Du kan også sætte et symbol op der for dig betyder  held, vækst, rigdom. Husk det er vores bevidsthed vi arbejder med, når vi laver Feng Shui.                                                                      

 

Jeg har netop afsluttet en Feng Shui opgave hos Pia der har åbnet klinik/ og butik, http://www.pusterummet.dk i Hillerød. Det har været en spændende opgave, som vi har været sammen om. Pia har valgt at få indrettet sig ud fra Feng Shui principperne, og vi har sammen skabt et rigtig godt resultat. Kunderne føler sig godt til pas, butikken er lys, overskuelig og indbydende, så jeg er sikker på at butikken bliver en succes.                      

 Vores samarbejde har bl.a. udmøntet sig i, at vi er sammen om en stand på Forårsmessen i Frederiksborg Centret, den 24. og 25.marts. Vi indretter standen ud fra Feng Shui principper og med spændende varer fra Pia’s spirituelle butik.. Du kan læse om messen her:  http://www.frederiksborgcentret.dk/172/foraarsmesse2012.html

 

 Kom og kig hvis du har lyst og mulighed, få en snak med os, og vær med i vores konkurrence om en 3 timers Feng Shui konsultation. Du finder os på stand 8 C.

 

Jeg vil ønske dig et forrygende forår.

PS: Det gode vejr får mig også til at få lyst til at få ryddet op i krogene, både udendørs men også indendørs. Så bliver der dels bedre plads, det giver en god følelse, og så bliver der plads til at noget nyt kan komme ind i mit liv. Skønt.

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev på

harmonisk@feng-shui.name     www.feng-shui.name

Birgit Peters

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Foråret energi i din bolig, få hjælp med farver, former, symboler og elementer ud fra Feng Shui principper