Den bedste udgave!

Jeg har et spørgsmål….. hvis nu jeg kunne være den bedste udgave af den jeg er – hele tiden, hvem ville jeg så være? Hvordan ville jeg agere i alt, hvad jeg gør? Svaret er egentlig nemt nok ikk? Jeg ville være fyldt med kærlighed til alt og alle…………

Jeg mener at det for os som forældre og voksne der har med børn at gøre må være vores fornemste opgave at hjælpe og støtte børnene i at være den bedste udgave af hvem de er – ikke den bedste udgave af hvem vi syntes de skal være.

Men jeg tror at det nødvendigvis må starte med os selv – for det er kun ved at være den bedste udgave af os selv at vi kan støtte – eller rettere inspirere – andre til at blive den bedste udgave af den de er.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvordan verden vil se ud, hvis vi alle stræber efter at være den bedste udgave af os selv og samtidig støtter andre i at være den bedste udgave af den de er.

Når nu det kan være så svært for os voksne at holde vores fokus på at være den bedste udgave af dem vi er og vi på et eller andet plan godt er klar over at grunden dertil hovedsageligt ligger i vores sociale arv, hvad kan vi så gøre for at bryde denne cirkel?

Jeg vil gerne opfordre alle der læser dette til at tænke over, hvad vi kan gøre for at blive den bedste udgave af dem vi er…. Hvilke tankemønstre har du der forhindrer dig i at være din egen bedste udgave? Og hvilke nye tanker vil bedre støtte dig i at blive den bedste udgave af Dig?

__________________________

Relaterede artikler efter område




Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Hejsa, Må jeg foreslå, at vi altid er den bedste udgave af hvem vi er, alene fordi vi er det vi er - altid? Det eneste som afholder os fra at indse dette, er vores egne tanker om det modsatte. Alene forestillingen om, at vi skal forsøge at være den bedste udgave af den vi er, er en ubevidst bekræftelse af, at vi forestiller os, at vi endnu ikke er det. Ser du, at hvis du afholder dig fra at huske dig selv på, at du ikke er den bedste udgave af dig selv, så vil du automatisk være den bedste udgave af dig selv? Ser du, at det eneste der fastholder dig i forestillingen om, at du ikke er den bedste udgave af dig selv, alene er din forestilling om det modsatte? Indse dette, og tankerne opløser sig selv, og du vil indse, at du altid har været den bedste udgave af dig selv, alene fordi det altid har været således. Kærlig hilsen HCA
Den bedste udgave!