Sangerens begynderfejl nr. 1: Jeg kommer aldrig til at lyde som...

I dag har jeg haft en samtale med min fragtmand. Han er en ung fyr, der elsker at synge, men som ikke kan lide at høre sin egen stemme. Han sidder i bilen og skråler, men når vi taler om sang og hans sanglyst gentager han det samme: " Jeg kommer ALDRIG til at lyde som ham ( indsæt her diverse sangere ), så hvorfor skal jeg træne? ".

Mit svar til ham lød: " Den eneste måde at blive tilfreds med sin egen stemme er ved at turde lukke den ud, som den lyder nu. Når du går igang med at træne den, så stiger din glæde, når du opdager alle de ting du ikke troede du kunne med din stemme og du bliver fyldt op af indre tilfredshed. Hver gang du oplever en succes med din stemme, så stiger din sangtillid, troen på din egen stemme, og du tør kaste dig ud i nye skridt. Og i hele den proces, så forsvinder behovet for at lyde som andre, og interessen for at finde ud af hvordan du selv lyder, stiger. Men hvis du ikke træner og synger, så mærker du aldrig den proces og udvikling og bliver ved med at lede efter anerkendelse uden for dig selv ". 

Hvis du elsker at synge, så vær opmærksom på sangerens begynderfejl nr. 1; at opgive på forhånd fordi du nok aldrig kommer til at lyde som Whitney Houston. Heldigvis, for når du først går igang og skråler løs, så føles det meget federe at lyde som dig selv....

SING ALONG

Gitte, sangerinde og ambassadør for sangglæden 

Dette blogindlæg er udvalgt af Magasinet Psykologi som vælger et nyt indlæg fra Levlykkeligt hver uge til deres facebook fanpage og et om måneden til deres trykte magasin.

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Sådan undgår sangerens begynderfejl nummer 1