Åh endelig Lys for enden af Tunnelen..... NEEEEJ :-/ det er Lyset fra et modkørende Lyntog :-@

Så sad man der og åbnede kuverten... For h...... en regning/ ell. et brev med teksten .Du er fyret. :-(..  Du begynder at mærke stress, hvordan skal jeg skaffe pengene..Så røg den sommerferie ell. lign. Nå men jeg finder jo nok ud af det.. Tænker man så. Måske ?

Dagene går og uheldet er ude igen, fysisk skade.. I fritden , til træning ell. på job.. Kan ikke gå, Knæet er i udu... Smerter..

Tid til eftertanke, man sidder jo alligevel der og kan stort set ikke andet, jo læse, men det gør for ondt til at kunne koncentrere sig,, zab zab med fjernbetjeningen, men intet fænger,, Sove,, nej ikke rigtig,, det gør ondt.. Smerter og manglen på søvn begynder at melde sig... Sådan for alvor... Nå men det går jo nok... Tænker man så,

Men gør det det ?

Dagene går med ondt i økonomien og kroppen :-(... Du begynder at føle dig personlig ramt, ingen lykke her.. ingen inspiration til vækst.. Jo zab zab på dummeren... intet fænger det gør stadig ondt.. du er mand eller kvinde.. din partner / kæreste går fra dig.. Dit parforhold eksisterer ikke mere.. Ligesom du troede, at nu kunne du da ikke være mere uheldig.. Jo min ven.. Nu føler du dig for alvor ramt,, Både økonomisk.. Fysisk og følelsesmæssigt.. Du føler du blir væltet omkuld.. Dit hjerte går i tusind stykker..Dit selvværd.. er nærmest ikke eksisterende.

Ingen glæde.. Kun en sort tunnel med lys forenden af det modkørende lyntog som du ved rammer dig lige om lidt... Hva gør du.. kaster håndklædet i ringen ?.. Eller tager du kampen op ?

Ihvertfald en nederdrægtig tilstand/ situation at befinde sig i..

Kender du det ???

Jeg gør...!

Når livet har ramt mig , sender jeg Mother Theresa en tanke..

Hun har en gang sagt..Noget lignende dette, da hun stod i en nærmest uoverkommelig situation med hjemløse børn. Der var ingen til, at tage sig af dem...

" Jeg ved Gud har tillid til mig... Men jeg ville nogle gange ønske, at han ikke havde SÅ ! stor  tillid til mig "      

Franklin H.

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Hej Det ovenstående kan jeg kun nikke genkendende til. Sidder lige i saksen lige pt. Men jeg vil huske citat; " Jeg ved Gud har tillid til mig... Men jeg ville nogle gange ønske, at han ikke havde SÅ ! stor tillid til mig " Tak)))
Hej Vallentin..:-) Selv tak..:-) Ja ind imellem rammer livet os hårdt og ubamhjerteligt... Hvor intet umiddelbart synes muligt.. Desværre findes der ingen skræddersyede løsninger og den enkelte skal finde sin egen løsning og vej... Jeg ønsker dig held og lykke på din vej... Lys og gode hilsner Franklin Høstrup :-)
Åh endelig Lys for enden af Tunnelen..... NEEEEJ :-/ det er Lyset fra et modkørende Lyntog :-@