Skriv for pokker

”Åh, hvor jeg skriver dårligt… Det her er skrevet tusinde gange før…” Hvis du kan nikke genkendende til disse udsagn, så kender du godt den indre redaktør, der truer med at sætte en stopper for din kreativitet. Med denne blog vil jeg gerne inspirere dig til:

 1. At skrive lidt hver dag
 2. At turde skrive uperfekt
 3. At få kontakt med det, du virkelig ønsker at fortælle
 4. At invitere kreativiteten indenfor i din hverdag
 5. At bruge din egen historie (Også selvom du kun vil skrive faglige indlæg eller bøger, så beriger personlige anekdoter teksten og dine pointer).

Som redaktionschef for Psykologi bliver jeg ofte inspireret af jeres fine indlæg på Levlykkeligt, og nu er det så blevet min tur til at skrive med.  Jeg vil dog skrive mine blogindlæg som forfatter og skrivekursus workshopleder og ikke som redaktør. Faktisk er det redaktør-hatten, som skal langt væk under selve skriveprocessen.

Jeg har udgivet tre selvbiografiske bøger og er tidligere blogger og har udgivet Danmarks første blooks (blog romaner) som Spacemermaid. Jeg kender til at have noget på hjerte, men at det kræver planlægning og en del…  indre kampe … at få skrevet. 

Hvert indlæg vil rumme inspiration og skriveøvelser til dig. Faktisk vil jeg ikke skrive et indlæg uden en konkret øvelse, så selvom dette bare er et ”Hej, her er jeg” startsindlæg, så vil jeg gerne opfordre dig til – når du har ti minutter:

 1. Grib pen og papir (hellere det end computeren, hvilket jeg kommer tilbage til)
 2. Sæt uret til ti minutter
 3. Skriv uden at stoppe (også selvom du skriver ”Jeg ved ikke, hvad jeg skal skrive”) om emnet: Mine første minder om at skrive, det er...

Jeg glæder mig. Vi skrives ved 

Redaktionschef på Psykologi Charlotte Heje Haase

 

__________________________

Charlotte Heje Haase, Skrivementor og forfatter

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Bedre til at skrive? Få et gratis skrivekursus - du er i gang på ti minutter