Kvinder, mænd, parforhold og sex

Kan slukke en uønsket forelskelse

Hej Jeg har et ret stort problem, jeg ikke helt ve hvordan jeg skal håndtere. Jeg er 31, gift og har 2 børn. Min mand og jeg har været sammen i 10 år. læs mere »

Datter/Far forhold

Hejsa allesammen derude.

læs mere »

Mandlige orgasmer......

Det har været dagens tema. Dels med min tantrapartner, dels med en veninde og endnu engang i et tredie forum.

Mange forveksler mandlig ejakulation med orgasme. Det er dog to meget forskellige hændelser, som også har forskellige konsekvenser. Når manden ejakulere, så er det slut, ihvertfald for mit vedkommende; mens man ved orgasme uden ejakulation kan fortsætte.

læs mere »

Hvorfor er kvinder så hårde?

I TV avisen i går, kunne man fortælle at det var 50% større chance for at blive mobbet, om at om man havde en kvindelig chef. Flere eksperter var overrasket over undersøgelsen (med over 20 000 intervier), og det var til og med  et interview med en ansat der havde en kvinde som chef, der kunne fortælle at hun mente kvindelige chefer var mere omsorgsfulde end de mandelige chefer.
læs mere »

Det blev slut fordi...

Her forleden havde jeg en rigtig interessant samtale med en veninde om forhold, og hvordan forhold ender. Rettere sagt, ikke årsagen til at de ender, men hvilke historier vi fortæller når et forhold er slut. Hvilke historier konstruer vi for selv og andre for at retfærdigøre at det nettop måtte ende sådan?

læs mere »

Kvinde elsk dig selv

Sad forleden og så et engelsk program om sex på tv2, faktisk et udmærket program, indtil de viste en kvinde hvis indre kønslæber, hang minimalt lidt ud fra de ydre kønslæber.
 
Kvinden blev strakt rådet til at hun skulle få foretaget en operation.
 
læs mere »

Hvad er et parforhold?

Tim Ray

Hej levlykkeligt venner,

Cool at der er blevet startet det her forum. Jeg ser frem til mange spændende udforskninger af et emne som er en evig kilde til fascination (i hvert fald for mig selv og de fleste jeg kender)...

læs mere »

Tilføj til kalender
Abonnér på indhold
Kvinder, mænd, parforhold og sex