SPEJLET

 HVORFOR DEN TAVSE RESPONS...!!!

Der er en aktiv aktivitet som blogger her på sitet, men interessant hvor uinteressante bloggene er set i lyset af respons på emnerne og ikke mindst flittigheden blandt bloggerne.

Dette set i lyset af emnernes, i en hurtig vending, begrænsning, får mig som ny medlem til at stille ind på det synlige i mediets dokumenterede interessante i spejlingen i dette univers og ikke mindst med medlemmernes faglige beskæftigelser.

Her i solen kan der spejles, og du er velkommen, hører gerne fra medlemmer der har et mere historisk indblik, end skribentens ....!!!!

 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kære Fireball, Det her er så en blog, jeg ikke fatter en lyd af ;-) Jeg ved ikke hvor erfaren du er som blogger - men det er altså ganske normalt at der kun er få kommentarer (i reglen ingen). Ikke for at belære dig, og så alligevel; der er forskel på blog og fx indlæg i et Forum hvor der lægges op til diskussion. Blog er at betragte som artikler du læser i en avis eller et magasin - her er det også de færreste læsere der farer i blækhuset for at kommentere - medmindre indholdet er stærkt kontroversielt. ... det du efterfølgende efterlyser, forstår jeg endnu mindre af... Kh Frk. Fortuna __________________________

Frk. Fortuna

Frk Fortune tak for din returmelding - trods..! Hvilket fik mig til at researche lidt og fandt på WikipendiA: "En blog (eller weblog) er en hjemmeside, som opdateres jævnligt med korte tekster (kaldet indlæg eller poster), som regel med den til enhver tid nyeste øverst. Der er ofte mulighed for, at læserne kan kommentere de enkelte indlæg. Indholdet kan variere fra det personligt dagbogsagtige til det politisk debatterende eller tematiske. En blog er ofte knyttet til en person, men kan også deles af en større gruppe. En person, der skriver/redigerer en blog, kaldes en blogger. Bloggere plejer at skrive med nogenlunde faste intervaller f.eks. hver uge. I en weblog skriver forfatteren (eller bloggeren som det også hedder) tit om sit liv ligesom man skriver om det i en dagbog. Det kan også handle om et bestemt emne. Bloggen tog som fænomen fart fra omkring midten af 1999 med fremkomsten af enkle værktøjer og tjenester som f.eks. Blogger og virtual community-netsteder som LiveJournal. Det samlede onlinerum omkring brugerne og debatten, der foregår på blogs og blogs imellem, kaldes for blogosfæren (the blogosphere)." vh Fireball
Jeg må lige komme med et pip i denne debat. Som amatørskribent er jeg bekendt med kun at få et lille antal kommentarer, uanset hvor jeg skriver. Og min erfaring er, at vil jeg gerne have respons, må jeg begynde med selv at kommentere de andres indlæg. For når jeg giver, får jeg også noget tilbage. Jeg har også savnet noget respons nogle gange - her og andre steder - og véd udmærket, at det savn for mig handler om at få anerkendelse for det jeg skriver. Og jeg kan få den, hvis jeg gør noget for det selv. Hvis jeg da ikke vælger at anerkende mig selv for det jeg skriver. I denne forbindelse er jeg ligeglad med, om en blog foreskriver det ene eller det andet.
Alice, jeg kunne ikke være mere enig. Fireball, at du copy-paster en leksikal definition af hvad en blog er, som jeg overhovedet ikke forstår hvor du vil hen med da det vel er ligegyldigt set i forhold til det du indledte med at spørge om?!? Nemlig; om hvorfor der ikke er flere kommentarer på mange blogs.

Det handler for mig at se om bloggens karakter og intenderede formål. Jeg finder at det mere handler om FORMÅLET med ens blog; en blog kan jo formes på en måde så den vækker og/eller lægger op til debat - hvis den ikke er vinklet sådan, bliver det jo så som så med kommentarer. Hvis du, fireball, vil have eksempler på blogs med mange kommentarer så se nogle af Tim Rays blogs, fx denne her som har 16 kommentarer: http://www.levlykkeligt.dk/forum/tim_ray/ingen_har_nogensinde_pr%C3%B8ve...

Er bloggen tænkt som en refleksion eller noget som skal oplyse læseren, ligger anerkendelsen i det antal visninger som ens blog får. Dér er du Alice en high scorer - og fuldt fortjent ;-)

Fireball: Hvorom alting er: jeg forstår ikke overhovedet hvor du vil hen, da dine formuleringer er tågede: kritiserer du indholdet i blogsene som uinteressante (hvilket er at skære en hel del forskellige blogs over en kam), eller kritiserer du at folk ikke kommenterer? Hvis det er det sidste, er dit indlæg jo ikke noget som får det til at ske - selv om det nu er sket her ;-) jeg synes at tonen i dit indlæg virker skinger (du indleder med VERSALLER og udråbstegn = dobbelt råb), og bestemt ikke givende eller bidragende til, hvad jeg forstår er formålet og hensigten med dette site: at give og gøre andre godt i ord og handling.

Jeg har været rigtig glad og sætter så stor pris på det her site, fordi der netop er en rigtig og saglig tone både i blogs og kommentarer. Så overvej hvorfor du skriver som du gør, og hvordan det påvirker stemningen: om det bidrager til at fremme noget godt på en givende måde?

Kærligst Frk. Fortuna __________________________

Frk. Fortuna

Hej Alice Tak for dit svar over historiens erfaringer, som jo svarer til mit pip! Go 8. marts
Frk Fortuna Whenever you have truth it must be given with love. Or the message and the messenger will be rejected. Gandhi (1869-1948) Tak for dine tilbagemeldinger, måske skulle du forsøge at læse optakten igen igen! Også go 8. marts til dig

Hej Fireball!

God emne du tog op!

Jeg er selv startede at skrive et blog (på wordpress) i sidste måned og har fået meget få kommentar og faktisk kun fra dem jeg kender... og jeg vil så gerne at høre jeres mening fordi for mig at åbne sig, at turde at skrive (også med stavefejl!) det betyder meget. Jeg tror at alle blogger kan genkende den følelse.

Så jeg kan sagtens følge med at det er sjover at skriver når der er liv på bloggen! Jeg kan kun opfodre læser at give lidt back hvis i synes oplæg er spændende, eller det er noget du kan relatere til dig, noget du har kendskab til eller hvis der er noget du kan bidrag med til emne. DIN mening giver flere vinkler at se emne i og jeg tror at det giver win-win for alle sammen.

Rigtige god dag til alle sammen!

PS. Min lære sagde en gang: "Hvis du ved noget så er det din ansvar at få det formidlet". - jeg vil omformulere det til denne indlæg sådan - hvis du har noget at sige så hvorfor er du så stille?

Hej Irina Tak for din reaktion, der ligge tæt på Alice´s svar på historiske som aktuelle erfaringer. Jeg vil vende tilbage med mere på et senere tidspunkt. God weekend herfra.
SPEJLET