Kvinde rejs dig - livet venter ikke på dig!

Kvinde rejs dig – livet venter ikke på dig!  

Hvad vil du have ud af livet? Hvad drømmer du om at nå? Og hvorfor bliver det kun ved drømmen? Føler du hele tiden du er på vej, men ikke når der til?

Så stop op en gang og beslut dig for, at tage 100% ansvar for det liv du har levet til nu?

 Accept

Det allerførste step til enhver forandring eller udvikling, er en accept af hvordan dit liv ser ud, på nuværende tidspunkt. Det er den første nøgle til din forandring.

Mange kvinder sammenligner accept med respekt, det ses ofte som to ord af samme betydning. – Og det er oftest der vi skal tage fat først.

 

Fordi du accepterer, at du til nu ikke har skabt det liv du inderst inde ønsker, er det ikke det samme som, at du respekterer det. Hvis vi eksempelvis accepterer en situation, viser vi at ”det er hvad det er”. Vi kan intet gøre, sket er sket – om vi vil eller ej, men vi kan lære af det. Respekterer vi der imod, billigere vi det og bliver hvor vi er. Der er altså stor forskel.

De oplevelser du har givet/budt dig selv, har skabt det liv du har i dag. Som vi alle ved kan det ikke laves om!

Altså kommer accept på banen, hvis du vil videre i livet og skabe det du drømmer om.

 Hvis du vælger at accepterer:

Slipper du offerrollen og kan komme videre

Får du lettere ved at holde tanken mod dit mål, ønsker og drømme

Slipper du den negative energi, og ser hvad du skulle lærer

Får du overskud til at se nye muligheder

Viser du at du elsker dig selv – behandler dig selv godt og lader dig selv komme videre.

 Ved ikke accepterer:

Forbliver du, rent følelsesmæssigt, hvor du er i dag eller ringere

Holder du dig selv fast i begrænsende tankemønstre, som gør du ikke ser de muligheder der ligger foran dig

Vil du fortsætte med at lide under situationen. Smerte er en del af livet, men at lide er et valg!

Fastholder du dit negative fokus, hvilket lammer din konstruktive handlekraft

 

Og hvis du skulle komme med et vildt gæt – hvor tror du så du er om 5 år eller 10 hvis du fortsat ikke har gjort det.

  Du har altid et valg

Provokerende nok vælger du selv, hvor meget, du vil lade diverse nederlag fylde og måske endda, hvor meget skal de styre dig, i det liv du lever i dag! Bruger du dine nederlag, som undskyldninger for det du vil, bare ikke kan lade sig gøre? Eller bruger du oplevelserne som en drivkraft til at gøre noget andet der kan få dig tættere på det du ønsker? Vær opmærksom på at du selv vælger hvordan du vil bruge dine oplevelser.

Du vælger selv om du vil blive ved med at gå i ring og bekræfte dig selv i hvorfor du ikke skaber det du vil, eller om du vil sige ” okay surt show, og hvad så nu?” Hvis noget ikke virker, så gør noget andet – men stop ikke!

Vores indre succeshistorier eller tragedier, er med andre ord ikke andet end konsekvensen af, hvordan vi bevidst eller ubevidst anvender vores sind. Så vælg den vej der støtter dig i, at skabe det du vil.

Vis at du ubetinget elsker dig selv, at du er det hele værd og endda lidt til og skab så det liv du ønsker.

 Hvad holder dig tilbage? 

Hvis du gentagne gange har valgt den vej, der fortæller dig at du fejlede og ”at der kan du selv se, drop det dog, du kan ikke!”, har du fået opbygget nogle stærke og hæmmende overbevisninger, som støtter dig i at blive hvor du er, eller måske endda trække snuden helt til dig.

Begrebet overbevisninger kan beskrives som et andet ord for, din model af verdenen. Du ser ikke verdenen som den er, men som DU er.

En overbevisning er en følelse af vished omkring et eller andet. En overbevisning er altså KUN en følelsesmæssig konklusion du har draget på grundlag af nogle erfaringer, og er ikke sandheden, men træder i stedet for.

Har du eksempelvis flere ødelagte forhold bag dig, kunne du godt have en overbevisning der fortalte dig, at du ikke kunne finde ud af at leve i et parforhold. En sådan overbevisning vil holde dig tilbage fra, at tage livet med storm, nyde det og skabe det. Sandheden kunne jo lige så vel være, at du netop på grund af de forliste forhold, nu var i stand til at skabe det helt perfekte.

Så tag dig i agt for dine hæmmende overbevisninger – de er ikke sandheden, men kun hvad du vælger at gøre dem til.

 

Gå ikke på kompromis med dine ønsker, drømme og mål for dit liv – skab det, for det er der nu! 

Ønsker du mere indsigt i hvordan - Afholder jeg et GRATIS seminar i Kbh. d. 25/9 -2010 fra kl. 10-15 se mere på www.indrestyrke.com

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kvinde rejs dig - livet venter ikke på dig!