Happily ever after - or not

Visionen var en gang "Happily ever after" - men realiteten ser nu ud til det stik modsatte, og du trænger til en ny vision i dit liv for, at kunne komme videre. Uanset om dit mål er, at finde en ny partner, at opdrage dine børn alene efter skilsmissen eller om det er noget helt andet, kræver det at du laver dig en ny tydelig vision.

Hvis du fortsat har den "gamle" vil du konstant holde det du oplever op imod den det - og den triste, begrænsende film vil blive afspillet igen og igen.
En ny vision for dit liv efter skilsmissen vil gøre, at du kan se det store billede for dig, når tingene nogle gange ikke går helt som planlagt.

I tiden efter skilsmissen er dagene/månederne præget af stress på et eller andet niveau, og følelsen af, at gå 2 skridt frem og 3 tilbage, eksisterer i levende live. Uden en ny brugbar vision vil det være alt "for let" at ryge med på forviringen, flyde med og lade sig lulle ind i offerrollen igen.
Har du din nye vision, at holde dig til vil det hjælpe dig med de daglige udfordringer der er i kølvandet på skilsmissen. Det arbejde du skal til at yde nu, i form af din egen personlige videreudvikling, accept, ansvar og action, børnenes opdragelse som aleneforældre, forholdet til din ex-mand/kone osv. kræver rigtig meget af din energi, og ved at holde din nye vision op for dig, beskrevet klart og tydeligt, vil du kunne finde energi til din opladning igen og igen.

Et rigtig godt eksempel er om du har prøvet at samle et stort puslespil uden at se på låget?
Det du gør ved at skabe din nye vision for dit liv, er at skabe dette billede. Lad os tage den lidt videre. Lad os sige at du fik nogle brikker til puslespillet, men ikke havde låget, hvad vill du så sige til dig selv?
Måske er jeg bare ikke født til, at lægge puslespil jeg giver op!

Der må klart være noget helt galt med mig, siden jeg virkelig ikke kan finde ud af det her!
Møgfirma, det er deres skyld jeg ikke har fået låget med, og det er helt sikkert med vilje!
Alt efter hvad du vil selvfølgelig, men de fleste ville nok anskaffe sig det låg eller finde det et eller andet sted.

De fleste reagerer efter en skilsmisse, uanset om valget er dit eller ej, med at tale så skidt til sig selv som det ovenstående eksempel. Jeg fortjener ikke kærligheden, der må være noget galt med mig siden jeg ikke kunne få det til at fungere.
Ved at skabe din nye vision kan du step for step samle dine brikker i livet igen og skabe det, som du inderst inde både fortjener og ønsker. __________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Happily ever after - or not