Kvinde slip kontrollen

Får jeg helt lyst til at skrive… 

Fra en kvinde til en anden! 

Det er fuldstændig ligegyldigt om jeg sidder her med min efterfødsels-kvinde-krop og mine indebrændte kvindetanker og tænker dårligt om min slappe efterfødsels-hud på maven, mine slappe lår, ballerne der er for store og i øvrigt alt for slatne for ikke at tale om mine bryster. Eller om du er 22, 44 eller 60 år.Vi kvinder er aldrig tilfredse og skal lære at give slip. Slippe kontrollen og lære at være noget mere i nuet og nyde tilværelsen og livet noget mere. 

Jeg kan ikke lide min krop efter fødslen, og det tror jeg i øvrigt heller ikke min mand kan!!” Han har sikkert heller ikke lyst til at have sex med mig og min krop efter fødslen.Jeg er utilfreds med min mave og mine bryster, ja hele min krop ser anderledes ud efter sådan en omgang. Han kan nok bedre lide en pige med større bryster og mindre mave. Mine lår er fyldt af streger og er slaskede”. ……

Nej hvor er vi dog utaknemlige.Så lær dog at elsk dig selv. Hvis du ikke elsker dig selv, hvordan skal nogen så elske dig??!! Hvem er det lige der er så perfekt at du måler dig med hende??Og hvad er perfekt, hvem er????I hvis verden?? For selv som helt unge piger på 15 og 22, måler vi os med andre. Køber større bryster, får nyt hår og lavet negle.

Hende der lige har født vil hellere se ud som hun gjorde da hun var 25. Og hvis du er 60 vil du være meget gladere hvis du bare lige vejede 5 kilo mindre. Hvornår bliver vi kvinder nogensinde tilfredse med vores kroppe, og er det manden der er utilfreds med os?!  Eller er det vores egne forestillinger og tanker?? 

”Neej, hvor har du fået nogle flotte store bryster!, Fortalte min onkel mig forleden dag!!Jeg har nemlig fået kæmpe mælkekasser som bryster, dem som jeg bruger til at gi’ mit barn mad med, efter min datters fødsel for 5 måneder siden.”Åhhh hold nu op, de hænger jo, og så er den ene tydeligvis større end den anden alt afhængig af hvilken én hun spiste af sidst”, sagde jeg!I stedet for bare at nyde, at jeg rent faktisk lige har fået et kompliment over min kvindekrop og mine bryster!( Nu skal det dertil siges at jeg ikke er en ”brystpige” forstået på den måde, at bryster for mig ikke er noget sex objekt, jeg har aldrig set mine bryster som værne særlig sexet. Sådan er vi jo selvfølgelige så forskellige. Næh jeg vil hellere ha’ en go bagdel. Den ved jeg hvor jeg har… Eller..! 

 

Ja, jeg er sgu også stolt af min krop, som den ser ud lige nu. Det er 5 måneder siden jeg har født. Og sådan ser jeg ud LIGE NU! Sådan ønsker jeg ikke altid at se ud, men for nu. Ja så jeg er okay.For jeg har det fantastisk.   Jeg er kommet godt i gang med at undervise igen, både i yoga og meditation som giver mig en indre orgasmisk oplevelse af indre ro og glæde, fordi jeg får al den junk og affald ud af kroppen som ligger sig derinde og ophober sig, og som, hvis det ikke kommer ud af kroppen ophober sig og bliver til sygdomme. '

Jeg er sygdomsfri. Jeg lever et bevidst liv, hvor sygdomme ikke er en mulighed for mig.Sygdomme er tankebevidst og noget vi selv skaber (eller vælger ikke at skabe)

Desuden underviser jeg i aerobic og bodytoning igen.Udover det dyrker jeg styrketræning.  Det føles godt. 2 gange om ugen, blev det til i sidste uge.       At jeg kom i vandet. Og her taler jeg ikke om svømmehallen. Men havet. …   At bo så tæt på havet og stranden og med badebroen som ”nabo” skulle jeg være et skarn hvis jeg ikke benyttede mig af det. Og derfor er jeg allerede i gang med at ”vænne” mig til vinterbadningen.Det er fantastisk, det gir’ mig det vildeste kick og noget vi er begyndt at gøre sammen som familie. Det er godt for os hver især, og fedt at gøre sammen. Så alt i alt er jeg ved at genfinde mig selv igen efter fødsel og efterfødsels reaktioner. Det har bare taget mig 5 måneder at finde mig selv og genfindelsen af min krop igen. Så kvinde, lær at elsk det som er.

Eller gør noget ved det. Tankerne…….Er det dine tanker som styrer om du har det godt, eller har du det godt…..Virkelig godt..                                              Også sidst eller først på måneden når kontoen står i minus eller d. 5 i måneden og regningerne er betalt og du kun har 70 kr. tilbage til resten af måneden…Opbygger du en hovedpine over spændingerne i nakken, fordi tankerne styre dig? Så er der rent faktisk hjælp at hente. Du kan faktisk lære at tænke anderledes og undgå spændingen og hovedpinen.                           Du KAN lære at slippe kontrollen og begynde at leve et bevidst liv hvor du ikke laver tankespind og lader tankerne styre dit liv.Jeg har selv været der. Jeg ved hvordan det føles.Det tager tid at lære, og det tager tid at lære at tænke anderledes. Men det føles godt når det læres!  

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kvinde slip kontrollen