Mandel/boghvede muffins med lemon/ginger custard

 Mandel/boghvede muffins med ginger/lemon custard og latte, hyggemegamums "morgenmad"... Alt sammen lactose-, gluten- og sukkerfri.

Til ca 16 stks:

2 æg

Ca 2 dl mandel-pulp (fra mandelmælkproduktionen)

2 dl mandel-/ris-/soyamælk

2 dl boghvedemel

1 tsk salt

1 tsk glutenfri bagepulver

1/2 tsk ren vanillepulver

1/4 tsk kardemomme

1 tsk kanel

Evt. et lille drys nellike og allehånde (hvis du ligesom jeg elsker julens krydderier hele året :-))

1/2 dl rosiner eller hakkede dadler

1 spsk kokosolie + 1/2 spsk smør smeltet (brug noget til at smøre formene med)

Rør sammen og put i muffinsforme. Bages i 185 grader i 15-20 minutter, men afhænger af ovn, så hold øje :-)

Ginger/lemon custard består primært af blendet abrikos og daddel tilsat revet ingefær og citronskal, vanille, lidt vand og lidt smør. Næste gang skal der tilsættes cashewnødder, og så er der creme til cup-cakes :-)

 

__________________________

Relaterede artikler efter område




Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Mandel/boghvede muffins med lemon/ginger custard