Glutenfri wraps

Spidskål rullet omkring økologisk pate, eller hvilken som helst kød eller fiskepålæg. En lækkerbisken snack og med en salat til udgør disse wraps et super måltid til dig, der gerne vil spise flere grøntsager og færre kornprodukter.

Når du tænker frokost, tænker du sikkert madder eller sandwhiches med brød - men lidt kreativitet kan ændre på din opfattelse af måltiderne. Du kan bruge alle typer kål eller salater til at rulle omkring et stykke kød/fisk/æg - men kål er helt klart at foretrække, da det indeholder mere næring og fibre end salater.

Optimalt set skal du have både protein i form af kvalitetskød eller -fisk eller æg, kulhydrater i form af grøntsager (eller frugt i mindre mængder) og fedt i alle måltider, også som snacks. Den moderne menneskekrop fungerer ligesom vores jæger/samler-forfaders krop, som spiste naturlig, ikke-raffineret kost. Derfor er de fleste af os ikke i stand til at tolerere og nedbryde den moderne kost, der findes på hylderne i dag.

Generelt set tåler vi ikke mælkeprodukter og kornprodukter, da det ikke var en del af vores oprindelige kost som jægere/samlere, og vi fungerer optimalt på en kost primært af grøntsager, kød, fisk, æg, nødder og bær. Nogle mennesker har udviklet sig til at tolerere korn- og mælkeprodukter, men langt de fleste vil kunne mærke en væsentlig forbedring i velvære og kropskomposition ved at spise den naturlige kost vi genetisk er skabt til at spise. Prøv det selv i et par uger, og jeg kan garantere at du vil mærke en positiv forandring i krop og sjæl.Spidskål wraps med øko-pate og broccoli/avocado salat med hvidløgsdressing med molkosan, VILDT lækkert!!

Bon appetite :-)

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Et nærende måltid, der stabiliserer blodsukkeret, udrenser og mætter!