Følger du dit hjerte, eller følger du noget andet?

I det meste af livet skal vi træffe nogle valg. Det kan være alt lige fra valg af uddannelse, arbejde, den rette partner, politisk overbevisning, frisure, foretrukne tøjstil og meget andet.
Så længe disse valg giver en grundlæggende livsglæde er alt ok. Men hvis du føler der er noget andet galt, kan det være en god idé at kigge på anatomien i de valg du træffer. Om nødvendigt med hjælp fra en psykolog, terapeut, coach eller måske en healer. (Læs om familiekarmahealing)
Næsten alle valg vi træffer er baseret på følelser. Jeg ved godt at mange mennesker siger at et valg var objektivt. Men hvordan kan man tale om et objektivt valg hvis man skal vælge mellem bilmærkerne Opel eller Bmw?
Gennem livet opbygger vi et regelsæt for vores liv, med normer, holdninger og værdier. Det interessante er at disse normer, holdninger og værdier ikke nødvendigvis er specielt gennemtænkte. Måske har du lært at det er præstigefuldt at være Ingeniør og mindre præstigefuldt at være landmand. Måske har du lært at det er vigtigere at gøre sine pligter eller følge sine behov.
Hvis der er tilstrækkeligt mange elementer i ens personlige regelsæt, som er i modsætning til hvad man reelt ønsker, vil man før eller siden føle en utilfredshed. Nogle mennesker vil reagere mere markant end andre, for der er stor forskel på i hvor høj grad vi viser vores følelser og ikke mindst handler derefter.
Problemet er når man ikke lytter til og handler efter sine følelser og behov. Resultatet kan være forskelligt fysisk og psykisk ubehag, ja sågar sygdom. For kroppen ved godt at der er noget galt. Hvis du i årevis f.eks. går på det forkerte arbejde eller lever sammen med den forkerte partner eller undertrykker nogle andre centrale behov så kommer der en reaktion i kroppen. Måske når du at blive 50 eller 60 år før det går op for dig at du skulle have truffet nogle andre valg i livet.
Mit spørgsmål er ganske enkelt. Følger du dit herte eller følger du noget andet?

Mvh
Erik Sigård
ID-Lifecoach og Spirituel Healer
Find mig på Facebook 

Sammen med Psykolog Jahnnie Sigård administrerer vi Facebook-siderne

 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Følger du dit hjerte, eller følger du noget andet?