Tillykke - nu må du godt komme hjem igen

Når vi bliver født begynder vores rejse.

Indtil da har vi ligget inde i vores mors mave og har fået opfyldt alle vores behov. Der er varmt, trygt og godt at være. Alt er, som det skal være.

Den første halvdel af vores liv bruger vi på at opbygge vores ”ego”. Denne periode er præget af vækst og fremgang. Vores personlighed formes af omgivelserne og af vigtige valg såsom uddannelse, ægtefælle, arbejde, børn eller ikke-børn osv. Vi lærer at begå os i livet, blive voksne og ansvarlige mennesker.

Den anden halvdel af livet er præget af langsom tilbagetrækning. Børnene flytter hjemmefra, bliver selvstændige. Kroppen bliver svagere og vi må gradvis slippe de områder, som vi havde erobret i starten af livet og som var vigtige for os.

Det virker i første omgang ikke særligt berigende, men, men fortvivl ikke. Du har nu muligheden for at komme hjem igen. Til kærlighed, taknemmelighed og lettelse.

Men du har måske helt glemt, hvordan der var ”derhjemme”? Eller du kan ikke finde vejen hjem, fordi fuglene har spist de brødkrummer, du lagde ud?

Bare rolig. De brødkrummer kan du alligevel ikke bruge til noget, for de er lagt af et tidligere ”jeg”, som ikke havde de erfaringer og den viden, som du har nu.

Anden halvdel af livet er den periode, hvor vi virkelig kan blive hele mennesker.

Her handler det om at slippe gamle overbevisninger og se tingene fra et højere perspektiv. Mange oplever, at deres værdier og prioriteter ændres midt i livet. Vi får mulighed for at opdage nye sider af os selv og ved at integrere disse i vores personlighed, kan vi finde en ny mening og vejen hjem til helhed, visdom og kærlighed.

Så velkommen hjem.

Mange kærlige hilsner fra "dit nye jeg"

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Tillykke, nu må du godt komme hjem igen. Læs mere