Stress og depression tiltrækker lav og tung energi - nærer du dig selv ?

På et tidspunkt havde jeg det som om, at jeg drev ensom rundt på det åbne hav uden forbindelse til nogen eller noget.

Jeg kunne godt se andre, men det virkede som om, at jeg ikke kunne få kontakt, at jeg ikke kunne nå dem. Ligesom at få øje på et stort skib, der sejler tæt forbi. Du råber og vinker, men ingen ser eller hører dig og skibet sejler bare videre.

Jeg følte mig adskilt fra alt og alle.

Jeg var ikke mig selv. Vidste dårligt hvem jeg var. Jeg havde mistet kontakten til mine tidligere evner, viden og erfaringer.

Det tog lang tid at finde land igen. Jeg prøvede flere forskellige ting og langsomt, meget langsomt begyndte jeg at få kontakt igen. Til mig selv og andre.

Først her bagefter er det gået op for mig, at jeg var blevet ramt af depression og stress. Det er en forbandelse. Det er så svært for andre, der ikke har prøvet at forstå, hvad der sker. Ja, du forstår det knap selv, så hvordan skulle de kunne forstå.

 Loven om Tiltrækning og Vibrationer

Efter at have fået kendskab til ”lige tiltrækker lige” og ”vibrationer”, har jeg fundet ud af, at depression og stress netop ligger meget lavt på vibrationsstigen og giver lav og tung energi, som det kan være svært at være i og komme ud af. Samtidig betyder den lave vibration, at vi bliver mere og mere adskilt fra hvem vi er - vores essens og føler os fortabte.

Grundprincipperne i Loven om Tiltrækning går ud på, at alt er vibration eller energi og at lige tiltrækker lige.

Vi går alle rundt og udsender en slags frekvens eller vibration. Denne vibration har betydning for, hvad du tiltrækker. Universet matcher dit eget vibrationsniveau og sender det tilbage, som du selv udsender.

Du kender sikkert udtrykkene ”the winner takes it all” eller ”dem der har, skal gives”. Det kan virke dybt uretfærdigt, men handler i virkeligheden om, at du tiltrækker det, som du udsender.

Ja, du har måske lagt mærke til, at skrald tiltrækker skrald. Hvis der ikke jævnligt blev ryddet op på bytorve og stræder, så holdt folk op med at putte skrald i skraldespandene. Loven om tiltrækning virker altså alle steder. Ligesom tyngdeloven.

Kærlighed, tillid, begejstring og klarhed ligger højt på vibrationsstigen og giver let og høj energi. Får du kontakt til din essens, vil du også tiltrække mere af alle disse dejlige ting.

Så det handler om at hæve din vibration og bevæge dig opad på vibrations-stigen. Blot et enkelt trin føles allerede befriende, fordi du følger flowet op.

Men hvordan gør du lige det, når du ligger helt i nede i bunden og raller?

Det første step er, at være god ved dig selv. Det gjorde jeg. Jeg begyndte at nære mig selv. Jeg begyndte at sige nej til det, som drænede mig og fylde mere af det, som nærede mig, ind i mit liv.

Jeg fik simpelthen noget wellness for krop og sind for at blive healet. Mødtes med mennesker, som giver mig energi. Begyndte at tage i svømmehallen, for vand har altid virket healende på mig.

Stille og rolig begyndte jeg at kravle op ad stigen og mærke, hvordan jeg kom tilbage i flowet.

Så befinder du dig også i bunden af vibrationsstigen, så prøv at finde ud af, hvordan du kan nære dig selv. Du må godt. Livet er en gave og det er meningen, at du skal have det godt. Når du har det godt, vibrerer du på en højere frekvens og løfter faktisk også andre omkring dig.

Pas på dig

Mange kærlige hilsner fra

Charlotte Djurhuus

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Stress og depression tiltrækker lav og tung energi. Læs mere