Når du ikke kan lade være

Til frokost sad en kollega og fortalte, at han og konen havde sejlet rundt i Caribien et halvt års tid, før de fik børn. De havde sagt deres job op, lejede deres lille lejlighed ud og tog af sted.­

Så kan man jo godt sidde og blive lidt misundelig, men det er der slet ingen grund til. Vi har alle hver vores brønd, som vi kan trække op af. Og der er ingen begrænsninger. Fordi andre tilsyneladende trækker en masse spændende ting op, er der ikke mindre til dig. Du skal bare koncentrere dig om din egen brønd, så skal dine drømme nok gå i opfyldelse.

Det er jo ikke alle, der i virkeligheden drømmer om, at sejle rundt i Caribien, selvom mange tror det. Denne mand og hans kone havde netop i flere år drømt og talt meget om turen. Hvordan de skulle komme derover. Hvilken båd de skulle sejle i. Det krævede alligevel en del planlægning. De valgte, at sejle med en bekendt og hans båd fra Grand Canaria og over Atlanten. Det tog 3 uger og var temmelig hårdt. 6 mennesker skiftedes til at have vagt, men de kunne ikke lade være og de havde 6 skønne måneder i Caribien.

Det er helt forskelligt, hvad vi hver især drømmer om. Men når drømmen først er kommet ind på lystavlen, er vigtig nok og der ingen modstand er, så begynder der at ske ting. Det er ”Loven om tiltrækning”, der kommer i spil. Det er meget vigtigt, at der ingen modstand er. Modstand kan f.eks. være, at du tænker ”Det har vi ikke råd til”, ”Det kan man da ikke” eller ”Det er simpelthen for egoistisk”. Der er masser af modstand og der er masser af mennesker, som vil hjælpe dig med at bekræfte den.

I vores del af verden er vi flasket op med overbevisninger som, at ”du skal yde, før du kan nyde”. ”Livet er en kamp” eller ”Der skal spares – der er ikke nok til alle”.

Men er det overbevisninger, som støtter os og skaber lykkelige tilstande? Næh… men masser af modstand.

Så det handler om at finde frem til modstanden i os selv og det er ikke nemt. For vi er tit blevet blinde og mærker måske ikke os selv længere.

Hvis vi hele tiden går rundt og tænker; ”hvad gør jeg forkert?”, hvad er det jeg gør forkert?”, ”hvad gør jeg nu forkert?”, ”hvorfor gør jeg det forkert?”, ”hvad gør jeg forkert?”, ”hvorfor er det forkert?”…. Ja, hvad sker der så?

Eller sagt på en anden måde, hvis du f.eks. er gal, irriteret og vred, oplever du så, at der kommer masser af glæde, optimisme og kærlighed tilbage? Nej – vel.

Så det handler om, at få hævet dine følelsesmæssige vibrationer, så du netop kan tiltrække dig en masse positive ting og få fjernet modstanden.

Prøv at kigge på dit liv og det du ønsker. I stedet for at regne det hele ud, så hav tillid. Du kan alligevel ikke regne det hele ud. Prøv at ændre dine følelser omkring dit liv og det du ønsker.

Føler du, at du har måttet knokle, for at opnå resultater. At du har mødt modstand, som du har måttet kæmpe imod. At for alle andre kommer tingene let, mens du selv har måtte arbejde for dem.

Føler du, at du i virkeligheden ikke har fortjent det. At du ikke er dygtig nok eller god nok eller klog nok. Så vend det hele 180 C.

Værdsæt og vær taknemmelig for, hvor du er lige nu. Tag bare alt med.

Lige nu værdsætter jeg f.eks., at jeg sidder og hygger mig med en god kop te. Jeg er frisk og rask. Jeg er faktisk god til mit arbejde. Jeg har allerede opnået en masse ting. Både store og små. Jeg har gode relationer til min mand og mine børn. Skriver denne her blog og glæder mig over at kunne dele min viden og indsigter. Jeg ved, at jeg er på vej.

Prøv selv. Det vil faktisk være nok til at sætte en positiv proces i gang. Og bliv ved. Bliv ved med at være lige så god og kærlig mod dig selv, som du ville være over for et lille barn. Klap dig selv på skulderen. Opmuntre dig selv.

Når først modstanden er væk, så er du ikke tvivl. Du føler det med hvert eneste celle i din krop. Du har alt det, du har brug for. Du er helt skarp på, hvad du vil have. Du ved også helt nøjagtige, hvad du ikke vil have. Du er så klar til at rykke. Ikke ti vilde heste kan holde dig tilbage. Du er så fuld af inspiration og du ved lige, hvad du skal gøre.

Du kan simpelthen ikke lade være.

 

Mange kærlige hilsner fra

Charlotte Djurhuus

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

Tak Charlotte for det du skriver. Overskriften er som mit liv har været, særligt det sidste halve år. Jeg kan ikke lade være, så nu er jeg forfatter med eget forlag... fordi jeg har LYST til det, og som du skriver det, jeg ikke kan lade være.

Hvorfor skulle jeg dog også det, når det giver mig intens glæde og livslyst AT skrive.

især det med brønden :-) klinger også rent ind

Tak

Palle

Forfatter mm

Når du ikke kan lade være - Læs mere