Låst fast? Sådan slipper du fri

I vores samfund har vi adgang til utallige gode råd, eksperter og værktøjer til stort set alle aspekter i vores liv. Det være sig parforhold, opdragelse af vores børn, arbejds- og karrieremæssigt, vores helbred og selvudvikling. 

Men selv med de bedste værktøjer og gode råd ryger vi alle sammen i fælden nu og da. Når vi bliver presset, risikerer vi at glemme alt, hvad vi har lært. 

Så gælder det om at skabe sig en særlig førstehjælpskasse, mens vi er ovenpå og fuld af energi. Én vi kan ty til når som helst og hvor som helst, vi har brug for den. 

Min egen førstehjælpskasse hedder også min Følelses-GPS. Jeg har den både som visitkort i min pung (ligesom mit sygesikringsbevis), men også på min mobiltelefon. 

Den bygger på Gill Edwards vibrationsstige og den går kort ud på, at de følelser, der ligger lavt på stigen såsom usikkerhed, frygt eller fortvivlelse, er lavt vibrerende følelser, som får os til at have det dårligt, mens at de følelser, som ligger højt på stigen såsom kærlighed, glæde og tillid, er højtvibrerende følelser, som får os til at have det skønt. 

Når jeg bliver opgivende og føler mig fastlåst. Når jeg får tunnelsyn og ikke kan finde nogen udvej. Når alle døre synes lukkede og min kreative sans er helt væk. Når jeg synes, jeg knokler og knokler uden, at jeg får nogen brugbare resultater, så ved jeg, at det er på tide at finde førstehjælpskassen frem. 

Så husker jeg pludselig, hvad det er der foregår. Jo længere ned vi bevæger os ad stigen mod flowet, jo mere låst og fikseret bliver vi. Vores løsningsrum bliver mindre og mindre. Ja, det kan næsten føles, som om vi er ved at blive kvalt. 

Nu ved jeg, hvad jeg skal gøre. Jeg skal have hævet mine følelsesmæssige vibrationer igen. Det nytter ikke at knokle, ase og mase. Det får jeg intet ud af. Lidt lige som, når du flår i sikkerhedsselen og den bare blokerer, fordi du hiver for hårdt og for hurtigt.  

Det handler om at stoppe op, tage nogle dybe vejrtrækninger for at løsne op, så du stille og roligt kan vende om og flyde med flowet igen. 

Du kan hæve dine følelsesmæssige vibrationer ved at gøre noget godt for dig selv. Nære dig selv. Det er jo forskelligt, hvad vi hver især næres af.

I min førstehjælpskasse har jeg samlet noget af min ynglingsmusik. Gerne noget der minder mig om gode stunder eller fede oplevelser. Jeg har nogle guidede meditationer. Jeg har glade og skøre TV-serier. Jeg har min have eller gåture i mosen med hunden. Det kan også være, at jeg bare skal være i fred. Alt sammen noget, som jeg har erfaret, hæver min energi. 

Efter noget tid kan jeg mærke, hvordan krop og tanker falder til ro. Min bevidsthed udvider sig og jeg får igen adgang til mine evner, løsninger og idéer. Samtidig har jeg også opdaget, at smerten i min venstre skulder forsvinder, som netop symboliserer, at jeg ind imellem undertrykker min følelsesmæssige og intuitive side. 

Hvordan kunne din førstehjælpskasse se ud?  

Mange kærlige hilsner fra 

Charlotte Djurhuus

 

 

 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Låst fast? Sådan slipper du fri. Læs mere