Følelser fortæller dig noget vigtigt - prøv at lytte efter

I vores del af verden har vi en tendens til at give vores tanker større værdi - dét som foregår oppe i hovedet – end på vores følelser. Det er ligesom om, at følelser - dem regner vi ikke rigtig med. Det er bare noget, der støjer og forstyrrer det, vi nu har gang i.

Det er nærmest lidt små pinligt, hvis en deltager på et møde viser for mange følelser. Måske både for den, som kommer til at vise for stærke følelser som for dem, der er vidne til følelserne.

Men i virkeligheden skal vi tage vores følelser meget mere alvorligt. Vores følelser giver os vigtig information. Vores følelser virker som vores indre GPS.

Jeg er selv blevet meget begejstret for Gill Edwards vibrationsstige.

Den går meget forkortet ud på, at følelser som ligger lavt på stigen såsom frygt, sorg, depression osv. er lavt vibrerende følelser, som får os til at have det dårligt.

Følelser som ligger højt på stigen såsom kærlighed, tillid, taknemmelighed osv. er højt vibrerende følelser, som får os til at have det skønt.

Idéen er så, at du først og fremmest finder ud af, hvor du er på stigen. Altså mærk efter i dig selv. Hvilke følelser er du fyldt med lige nu? Vær blot nysgerrig og observerende. Alle følelser har lige stor værdi, for de har alle en historie at fortælle dig.

Så handler det om, at komme op i vibration, så du kommer i kontakt med de højere vibrerende følelser. Vredeskurser kan være ganske udmærkede, hvis du vel at mærke er fyldt med følelser, som ligger under vreden. F.eks. fortvivlelse. Men ikke hvis du blot er frustreret.

Blot et enkelt trin op af stigen vil få dig til at føle dig lettere, fordi du bevæger dig med flowet.

Så hvor er du lige nu på din egen vibrationsstige ?

Mange kærlige hilsner fra

Charlotte Djurhuus

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Følelser fortæller dig noget vigtigt - læs mere