3 grunde til at du ikke får succes

Somme tider er livet bare så frustrerende. Du har sat dig høje mål. Du har store drømme, men du kommer ikke rigtig nogen veje. Hvad er problemet?

Det er jo ikke fordi, du er doven. Hver dag kommer du total udmattet hjem fra dit arbejde. Det er ikke fordi, du mangler motivation – andre, som har opnået deres drømme, inspirerer dig. Det er ikke din manglende selvtillid. Du ved, at du er kompetent. Du ved, at du har det, som skal til. Du føler, at succesen er lige foran næsen på dig.

Hvorfor sker der så ikke mere?

Måske har du brug for at skifte perspektiv – altså måden du tænker succes.

I vores del af verden er vi vokset op med nogle helt bestemte måder at definere succes på og hvordan vi opnår den. Vi jæger alle de forkerte ting – et større hus, et prestigefuldt job eller flere penge på vores bankkonto. I virkeligheden behøver du intet af disse ting for at opnå succes.

 

Så hvad gør du forkert?

  1. Du bruger en andens definition på succes. Husk, at du er helt unik. Du har dine egne helt særlige evner. Så hvorfor bruge kostbar tid på at bruge de samme ideer, som alle andre? Men ofte opdager du slet ikke dine medførte talenter og opfatter dem ikke selv som noget særligt, fordi det kommer så naturligt for dig. Du ved, at du bruger dine særlige evner, når dit arbejde giver dig masser af energi. Når du bruger dine helt særlige evner, vil du uden tvivl producere det bedste resultat og opnå den største succes og tilfredshed i dit liv.
  2. Du er bange for at bede om hjælp. Husk, du er ikke alene. Det er de færreste, der opnår den helt store succes alene, men det ligger ligesom i tiden, at vi tror, at vi er individer, som er uafhængige og som selv har hele ansvaret for vores liv. Men alt er forbundet. Du må godt bede om hjælp og der er masse af gode hjælpere, som står klar. Dybest set er det vel også sjovere at dele og opnå succes sammen med andre.
  3. Du er bange for at få succes. Ja, det lyder måske vanvittigt, men mange af os har såkaldte øvre begrænsninger – overbevisninger, som hele tiden stikker en kæp i hjulet for os. Det er overbevisninger, som er opstået i løbet af vores barndom og ligger oftest på det ubevidste plan. Du kan have en overbevisning om, at for meget succes kræver et for stort ansvar, medfører for meget knokleri, er for byrdefuld og giver dig stor skyldsfølelse.

Ja, skyld, skam og forkerthed er alle følelser, som ligger lavt vibrationsmæssigt. Så lavt, at vores fantasi og løsningsrum tit er meget begrænset og vi føler os fastlåst.

Så det handler om at nære os selv, hæve vores vibration og komme op i de højtvibrerende følelser som begejstring, frihed og styrke, hvor vi får kontakt til vores kreative sans og skaberkraft.

Det er her du kan finde vejen til din egen helt unikke succes.

Læs også mere om hvordan du håndterer dine selvsaboterende følelser

 

Mange kærlige hilsner fra

 

Charlotte Djurhuus

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
3 grunde til at du ikke får succes - læs mere