Jeg har ikke TID til at være syg

Vi har alle sammen enormt travlt. Vi skal være effektive fra morgen til aften, og der er slet ikke tid til at være syg.

Men hvad er det lige for en verden vi lever i når vi ikke har tid til at tage os af det vigtigste i verden - nemlig os selv?

Den verden vi lever i, er en vi selv skaber gennem vore holdninger, ord og handlinger. Hvis vi ikke har tid, så er det den oplevelse vi får, når vi for eksempel bliver syge, eller der er andre afbrydelser i vores planlagte liv.

Ind imellem bliver alle mennesker syge. det kan være en forkølelse eller influenza. Det kan være noget mere alvorligt, eller mere trivielt (som for eksempel den tandpine jeg har lige nu)

Til fælles for mange mennesker i den moderne verden, er følelsen af irritation eller ligefrem vrede når noget så grundlæggende som sygdom sætter en stopper for vores ellers så veltilrettelagte liv.

Det gode ved sygdom er at man pludselig får tingene - livet - lidt på afstand og kan se hvad det er der sker, og at man faktisk har alt for travlt (det er min historie lige nu :-)) til at nyde livet med venner og familie, og så kommer SYGDOMMEN og sætter en stopper for hvad det nu er man har gang i. Irriterende - jeg har Ikke Tid..

Sygdom er hver mands herre sagde en klog engang, og det er korrekt. Jeg vil tilføje at sygdom gør èn vis. Den giver tid til eftertænksomhed og reflektion. Sygdommen er en hjælper - ikke en modstander.

Når jeg er syg har jeg lyst til at slappe af og drive den af. Jeg har ikke lyst til at arbejde. Men ikke desto mindre, så er det ofte under sygdom at de bedste ideer opstår - måske fordi der er tid til at høre på intuitionen, istedet for at drøne ud over stepperne.

Sygetid er kvalitetstid - bare jeg husker det næste gang :-)

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Jeg har ikke TID til at være syg