Coaching - Kurser - Loven om Tiltrækning

Sker det for tit at du bliver "taget som gidsel" af livet?

Sker det - helt ærligt - lidt for tit, at du bliver "taget som gidsel" af livet?

Selv om du havde besluttet, at denne gang ville du bevare fatningen, ikke lade dig stresse, ikke lade dig rive med af den negative stemning, ikke komme ud af balance.

Alt det jeg kalder, at vi rutcher nedad på vibrations-stigen. Og som vi også kan kalde, at du mister din kraft - din forbindelse til dig selv. Hvilket altsammen går ud over din livskvalitet.

På trods af, at du ved at du selv har magten over dit liv og at det er dig - og kun dig - der i sidste instans bestemmer, hvordan du vil ha det. Og på trods af dine beslutninger om det modsatte. Så sker det alligevel. Lidt for tit?

Hvis du kan svare JA til det, så er den altovervejende grund med 99% sikkerhed denne:

Din grundfrekvens er simpelthen ikke høj nok.

Og hvad mener jeg nu med det?

Jo, jeg mener, at hvis din grundfrekvens er rimelig lav, så kan det være meget svært at bevare balancen og kontakten til din kraft og undgå at ryge på den nedadgående spiral, når livet presser dig. 

Og hvad er en lav grundfrekvens så?

Det er et liv, hvor du som udgangspunkt befinder dig langt nede på vibrations-stigen, kan vi sige.

Hvor altså de følelser, som fylder mest i din dagligdag er f.eks. frustration, irritation, utålmodighed. Eller - endnu længere nede på vibrations-stigen: bekymring, tvivl, vrede, bebrejdelser. Eller - helt nede i bunden: frygt, depression, magtesløshed, skyldfølelse.

Hvis den slags tilstande fylder rimelig meget i din hverdag, så kan det være svært for dig for alvor at hæve dine vibrationer.

Du kan godt få dine vibrationer op ved f.eks. at sætte eller lægge dig med en meditation, der har til formål at hæve dine vibrationer - eller ved at gå en tur, danse, synge eller lave noget andet opbyggeligt.

Men hvis din grundfrekvens er lav, så kan det være svært for dig at bevare den dejlige følelse af velvære og optimisme - altså de højtvibrerende følelser - når du går videre med din dag.

For lige så snart, du igen står i en presset situation, så ryger du let på den nedadgående spiral. Og mister modet. Og troen på, at du virkelig selv har kraften til at bestemme din egen livskvalitet. Du føler dig måske magtesløs - én af de aller-lavest vibrerende følelser.

Hvis du kender det scenarie, så er du ikke alene. Du er bare normal.

 

VI BLIVER PRESSET OG UDFORDRET TIL AT TAGE STILLING TIL ALT

For - som du sikkert ved og har erfaret på egen krop - så bliver vi allesammen presset i disse tider. Der er vist ikke nogen, der går fri af den udfordring.

Og vi bliver gang på gang konfronteret med de gamle tanker om os selv og livet. Som bringer os på den nedadgående spiral. Hvis vi ikke er virkelig gode til at holde balancen og se det hele i et højere perspektiv. Se, hvad det egentlig er,der sker for os og med os.

Den nye højtvibrerende energi, der strømmer til Jorden i denne tid, vil simpelthen have alt gammelt frem i lyset. Ligesom forårssolen. Så vi kan se alt skidtet og tage stilling til, hvad vi vil bære med os og hvad vi ikke vil ha med videre.

Men først er vi altså nødt til at se det hele i øjnene. Hvad er det egentlig vores liv og vi selv indeholder - sådan dybt nede?

Og i de situationer er det så utroligt vigtigt, at vi har en rimelig høj grundfrekvens at vende tilbage til. For så er det meget lettere at komme tilbage på sporet. Det gode - højtvibrerende - spor, forstås. Den opadgående spiral.

Ellers kommer vi meget let på konstant overarbejde i den på én gang udfordrende og fantastiske tid, vi lever i ige nu.

Så det handler altså ikke om at undgå livets udfordringer (for det er umuligt). Det, som det ene og alene handler om, er din reaktion på livets udfordringer.

Og den reaktion er som sagt meget afhængig af dit vibrationelle udgangspunkt. Altså om du møder udfordringerne fra en lav eller høj grundfrekvens.

 

FØLELSER, TANKER, HANDLINGER. HVAD ER VIGTIGST?

Når jeg snakker med mennesker omkring det her med at etablere en høj grundfrekvens, så kommer spørgsmålet omkring følelser, tanker og handlinger ofte op.

For hvad er egentlig vigtigst? Hvor skal vi sætte ind, hvis vi gerne vil hæve vores grundfrekvens?

Her er mit svar:

Der er ingen tvivl om, at din følelsesmæssige frekvens er den vigtigste af de 3. Det er simpelthen den frekvens, du rent følelsesmæssigt vibrerer på, der bestemmer, hvad Loven om Tiltrækning leverer til dig. 

For den leverer jo - som du sikkert ved - noget, der matcher den frekvens, du selv sender ud. Ud fra et af lovens grundprincipper: lige tiltrækker lige.

(Hvis ikke du har hørt om det før, så finder du mit video-foredrag om Loven om Tiltrækning HER. Der fortæller jeg, hvordan det fungerer).

Så altså:

Jo bedre du er til at skabe en høj følelsesmæssig grundfrekvens, jo mere er du på den opadgående spiral, hvor Loven om Tiltrækning kan komme til at levere endnu flere af de gode, dejlige følelsesmæssige tilstande til dig.

Glæde. Indre ro. Begejstring. Tilfredshed. Kærlighed. Optimisme. Tillid. Taknemmelighed.

Nu er det jo bare sådan, at både tanker og handlinger skaber følelser i dig. Det er jeg sikker på, at du er klar over.

Nogle tanker får dig til at have det godt og andre tanker får dig til ikke at have det godt.

Og de forskellige handlinger, du foretager dig, gør det samme. Nogle handlinger dræner dig og bringer på den nedadgående spiral, mens andre styrker dig og bringer dig på den opadgående spiral.

Så når det handler om 100% at mestre dit eget vibrations-niveau - det, som jeg kalder at tage kraften hjem til dig selv - så du alene bestemmer din egen livskvalitet, så er du altså nødt til at kigge på alle 3 områder.

Altså både følelser og tanker og handlinger.

Så du bliver klog på alle de 3 områder af dig selv og finder ud af, hvordan du sender dig selv på hhv den nedadgående og den opadgående spiral. Det er en vigtig viden at ha.

Men viden alene gør det ikke. Du har også brug for en god værktøjskasse, så du er i stand til at vende bøtten, når du rutcher nedad vibrations-stigen. Hvad virker for dig? Hvad skal der til, for at du kan komme lidt op i helikopter-perspektiv og se det, der sker i dit liv, lidt fra oven?

Min gamle læremester, Kuthumi Agrippa, siger noget vigtigt om det med at tage kraften hjem til os selv - det man på engelsk kalder empowerment:

Knowledge is power. Acting on your knowledge is empowerment

Så der skal altså både viden og handling til, hvis vi vil ha magten over vores eget vibrations-niveau og dermed kunne styre vores egen livskvalitet. Det er kombinationen af de 2, der udøver miraklet.

Og med de ord vil jeg ønske dig rigtig god fornøjelse med at tage kraften hjem til dig selv :-)

__________________________

Ianneia Livia Silke Meldgaard
spirituel lærer,coach og sangskriver
http://www.empoweryou.dk
http://www.anerkendendekommunikation.dk
http://www.ianneia.com

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Livskvalitet. Har du magten over din egen livskvalitet?