Coaching - Kurser - Loven om Tiltrækning

Kan man leve i 3. og 5. Dimension på samme tid?

Lige nu er vi i en meget speciel situation på Jorden, hvor 3D Jorden og 5D Jorden eksisterer side om side.

 

OBS: Først lige en note til dig, for hvem det er nyt, at vi er midt i et stort energiskifte på Jorden:

Jorden og menneskeheden har rent vibrations-mæssigt været i 3. dimension (3D). I disse år stiger vibrationen (= ascension) og den/vi er på vej ind i 5. dimension (5D). Det er det, vi også kalder Vandmandens Tidsalder/Den Nye Tid/Den Nye Energi/Den Gyldne Tidsalder. Kært barn har mange navne :-)

Note slut.

Her i 2020 er vi i en meget speciel situation på Jorden. Nemlig, at den "gamle" Jord (3D Jorden) og den "nye" Jord (5D Jorden) eksisterer side om side.

Men hvordan kan det lade sig gøre? Det vil jeg prøve at forklare i dette indlæg.

Det her med Jordens og menneskehedens ascensionsproces, det er noget, der sker over en lang årrække. Vi kan sige, at den synlige opstart til det var 70'erne - med f.eks. hippiebevægelsens Peace, Love and Harmony - og udviklingen er så gået i bølger op og ned siden da, som det er med alle bevidstheds-skift af den størrelse, vi er i gang med.

Her i 2020 sker der lige nu omkring sommersolhvervet det, at 5D energi-indstrømningerne er stærkere end nogensinde. Og fordi vi nu har renset ud i så meget af 3D's tunge energi - i vores individuelle bevidsthed og i den kollektive bevidsthed - så ligger 5D energien - aka den nye energi - klar og tilgængelig for os alle, hvis vi vælger at tune vores system til den.

Og det betyder også, at vi mærker tydeligere og mere konkret, hvordan 5D energien påvirker os. Vores følelser, vores tanker, vores handlemønstre, vores kroppe - vores liv.

Som jeg har skrevet eksempler på fra mit eget liv i et blogindlæg her.

Og fordi ascensionsprocessen for hver af os er individuel - vi vælger selv hvor meget og i hvilket tempo, vi rydder op og giver slip på den gamle energi i vores system - så er vi mennesker lige nu meget forskellige steder i processen.

Sådan har det været meget længe, men nu er det sådan, at så mange mennesker (kritisk masse) har bevæget sig fra 3D's til 5D's tankemønstre, at 5D bevidstheden udgør en hel verden for sig.

 

Din verden er som DU er

Her skal vi huske, at ALT ER BEVIDSTHED. Så hvordan jeg oplever mig selv, verden og livet, det er bestemt af min egen bevidsthed. Mine dybe overbevisninger og de tanker, der udspringer deraf.

Derfor er der virkelig mange forskellige modeller af verden i spil på Jorden lige nu. Mange forskellige virkelighedsopfattelser. Men 5D bevidstheden er altså nu vokset så meget (ikke mindst under Corona pausen) at det i dag er muligt at leve et fuldt 5D liv her på planeten, sideløbende med, at andre lever et 3D liv.

Og et 5D liv er et liv, hvor:

- tingene kører lettere for dig i et gnidningsfrit flow
- der er mere kærlighed, taknemmelighed, tilgivelse og glæde
- uanset hvad der sker, så har du tillid til, at alt er godt (ingen frygt)
- tingene falder på plads på uventede måder uden så meget modstand
- du er værdsat (både af dig selv og andre) for den du er og det, du gir
- der er klare, sunde og kærlige grænser mellem dig og dine nærmeste
- det, du beskæftiger dig med er meningsfuldt, tilfredsstillende - og sjovt

Et liv på the high-flying disc, som Abraham-Hicks ville udtrykke det.

Den opmærksomme læser vil nok bemærke, at det er jo også et liv et godt stykke oppe på vibrations-stigen. Og ja, det er bare en anden måde at udtrykke livet on the high-flying disc  på. Jeg indsætter stigen nederst, fordi den viser så tydeligt, hvad det handler om :-)

Og fordi der er så mange, der har sluppet 3D overbevisningerne, så er det altså muligt at connecte med et helt system af mennesker i 5D - arbejdsmæssigt, i relationer, i trafikken, i butikker, i foreninger, på nettet m.v.

For - som du sikkert ved - vi tiltrækker jo det, vi selv udstråler/vibrerer. Så selv om der er mange mennesker, der stadig lever i 3D frekvensen, så kommer de ikke ind i dit felt, når du selv vibrerer på 5D frekvensen. De kommer ind i andres felt, hvor der er et vibrations-mæssigt match. Mens dem, som matcher din (måske nye) frekvens kommer ind i dit felt.

Sådan eksisterer 3D og 5D side om side. Ind imellem støder vi måske ind i hinanden, men vi mærker sandsynligvis hurtigt, at vi ikke rigtig matcher og går videre. Den berømte kemi, you know :-)

Jeg håber, det giver mening. For det er præcis sådan, det er på Jorden lige netop nu. Og sikkert et stykke tid fremover.

Det eneste, vi skal og kan, det er at vælge, hvilken frekvens vi vil tappe ind i. Og selvfølgelig gøre det, der skal gøres for at være i stand til det. Tømme rygsækken for de gamle programmer, som holder os i 3D. Så falder alting på plads af sig selv ud fra vores frekvens.

Som et citat, jeg brugte meget i starten af min egen udvikling, siger:

Hvordan tuner du dit system til 5. Dimension?

Som nævnt ovenfor, så er der er rigtig meget tryk på de transformerende energier lige nu. Vi har i skrivende stund stadig måneformørkelsen 4. juli til gode - og en masse spændende aspekter for sidste halvdel af 2020. Der er vist ingen tvivl om, at 2020 er et meget specielt år på alle måder - akkurat lige som astrologerne, numerologerne og vores åndelige venner fra Universet har sagt i mange år.

Så fra min side kan opfordringen om at tune dit system til 5D ikke udtrykkes varmt nok. For det er altså meget sjovere, lettere, mere meningsfuldt og dejligt at leve I 5D energien end i 3D energien. Og det bliver sværere og hårdere at bære på den tunge 3D energi i den tid, der står for døren.

For Moder Jord har taget sit valg (for længe siden). Hendes vibration fortsætter støt og roligt ind i 5D. Det er også videnskabsfolkene jo begyndt at kunne måle (Schumann resonansen).

Men hvad er det helt centrale for at give slip på den gamle energi og tune dit system til den nye?

Jo, først og fremmest evnen til at elske dig selv. Ikke bare at passe på dig, forkæle dig, insistere på din plads - men virkelig elske dig selv, dybt og inderligt. Når du mærker kærlighedsvibrationen i dit hjerte bare ved at sige dit eget navn eller se dig selv i spejlet, så kommer omsorgen, forkælelsen og det at tage din plads helt naturligt indefra.

Fra denne kærlighed til dig selv - og kun derfra - udspringer den kærlighed, du udstråler og modtager fra andre og fra verden.

Der er ingen vej uden om evnen til at elske dig selv. Uden den bærer du på modstand, som forhindrer dig i at udsende og modtage ægte ubetinget kærlighed. Sagt på en anden måde, så er det den dybe ubetingede kærlighed til dig selv, der løfter dine vibrationer og transformerer dit liv.

Og som bringer dig op i 5D, hvor fundamentet er ubetinget kærlighed. Og den starter altså med kærligheden til dig selv.

En del af den ubetingede kærlighed er en tilgivende holdning til alt og alle, inkl. dig selv. Tilgivelse af ALT, fordi du ved, at din sjæl selv har ønsket og bedt om de udfordringer, andre eller livet har givet dig.

Derfor tager du i kærlighed det fulde ansvar for ALT, giver slip på al tyngde fra fortiden og bevæger dig fremad, let om hjertet og fuld af taknemmelighed for de muligheder for udvikling, som dine oplevelser har givet dig.

taknemmeligheden er også en uløselig del af at kultivere den ubetingede kærlighed i dit system. Taknemmeligheden over for ALT. Livet, kærligheden, universet, dig selv, dine relationer (også de svære og udfordrende), din sjæl, din skaber.

 

Vær din egen kærlige og kloge forælder

Så kære læser, jeg vil sådan ønske for dig, at du denne sommer holder op med at insistere på:

- at livet er hårdt
- at du bærer på en masse smerte
- at nogen som helst har gjort dig ondt
- at du er et offer for nogen eller noget som helst
- at det ikke er muligt for dig at hæve din vibration
- at du ikke er værdig til at modtage ægte ubetinget kærlighed.
Og alt det andet.

Det er alt sammen egoet, der er bange for at give slip på sine historier. Helt normalt og naturligt, for hvad sker der så? Dine historier har jo været din identitet i alle disse år. Den frygt skal mødes med empati og kærlighed - og en fast og sikker hånd, der føler frygten og gør det alligevel - altså giver slip på historierne og den gamle identitet.

Tag dig kærligt af dit bange ego/lille selv, men lad det for alt i verden ikke bestemme. Det er lissom at lade et barn bestemme retningen for hele familiens liv. Det er altså bedst, når det er de voksne, der sætter retningen.

Så vær den voksne forælder for dig selv, der sætter den selvkærlige retning, vel vidende at på den anden side af modstanden og frygten for at give slip på alle historierne, venter der noget, der er meget, meget bedre.

Frihed. Glæde. Kærlighed. Lethed. Sjov. Leg. Passion. Begejstring. Ømhed. Vågenhed. Nærvær.... Og en hel masse andet dejligt og livgivende.

Kort sagt: 5D.

Det ønsker jeg virkelig for dig.

Og hvis du beslutter dig for at give endeligt slip på 3D denne sommer, så får du så meget hjælp af de indstrømmende energier. Og du får så meget modstand, hvis du ikke gør det.

Som en af mine kolleger og yndlings-inspiratorer, Lauren fra thinkwithyourheart.love  skrev i et blogindlæg for nogle dage siden:

As Venus turns direct with Sun in Cancer (Krebsen)…
and via two eclipses (formørkelser) in Cancer…
you can all but guarantee that any block in the flow of your Feminine Force
will call - no SCREAM - for dissolution (opløsning).

Der er så meget i sol, måne og stjerner, der lige nu handler om den feminine kraft. Ikke overraskende, da mange af de nye energi-indstrømninger netop er feminine, for at afbalancere den overvægt af maskulin energi, der har domineret vores Jord i årtusinder.

Tiden er kommet til, at vi opløser vores blokeringer for, at den Guddommelige Moders energi, som har været så savnet på Jorden, kan flyde frit og kraftfuldt i os alle - både mænd og kvinder. Hvis ikke vi gør det, vil blokeringerne skrige til os - og det er jo ikke altid så rart :-)

Vi SKAL lære at være vores egen kærlige Moder.

Som elsker os med en betingelsesløshed, de allerfleste af os aldrig har oplevet her på Jorden.

Rigtig god fornøjelse med at tune dit system til 5D.

Og Rigtig god sommer :-)

 

P.S. Hvis du vil have hjælp til fintuningen af dit system, så tag evt. et kig på mit særlige sommertilbud: Grundpakken til 5. dimension

 

Her til sidst kommer som lovet vibrations-stigen, hvor livet i 5. dimension altså ligger på de øverste trin:

5.dimension

__________________________

Ianneia Livia Silke Meldgaard
spirituel lærer,coach og sangskriver
http://www.empoweryou.dk
http://www.anerkendendekommunikation.dk
http://www.ianneia.com

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
5. dimension og 3. dimension - hvad er forskellen?