Coaching - Kurser - Loven om Tiltrækning

DU er den eneste der kan ...

... give dig the real deal.

Man kan sige og skrive rigtig meget om den nye energi, der i fuld gang med at etablere sig på Jorden. Men lad os her i advents- og juletiden sætte fokus på dette:

1. Den nye energi giver os mulighed for at bygge bro mellem vores Menneske-selv og vores Kristus-selv.

2. Den nye energi bringer os en helt ny og genopfrisket kontakt med den Guddommelige Moder, som har været meget langt væk fra Jorden og menneskeheden i de mere end 6.000 års patriarkat.

3. Den nye energi bringer os helt nye muligheder for at etablere ubetinget kærlighed til os selv, som det nye grundlag for vores liv på Jorden.

Ja, det er stort. Som paradigmeskifter jo er. Lad os kigge lidt mere på især den tredie pind, altså kærligheden til os selv og hvorfor den er så afgørende. Som faktisk er uløseligt forbundet med de 2 andre pinde. Men lad os lige nu gøre det enkelt og se på selvkærlighedens betydning.

Sagt med ganske få ord, så handler det hele om, at vi er i gang med at opdage, hvor helt fantastiske væsener vi er. Hvor storslåede , hvor kærlighedsfulde og hvor kraftfulde vi er. Hver eneste af os.

Efter i årtusinder at have fået bekræftet

 • at vi er svage og kraftesløse

 • at vi er ofre for en uretfærdig og hård skæbne

 • at vi er onde og magtsyge

 • at vi er grådige og egoistiske

 • at det er hårdt og slidsomt at være menneske

 • at der er mangel på alting, herunder kærlighed

 • at det derfor handler om at overleve

 • at leve og ha det godt er en luksus, forbeholdt de få

 • at vi som almindelige mennesker ikke er værdige til overflod af alting, og mest af alt UBETINGET KÆRLIGHED

o.s.v. o.s.v.

Jeg kunne blive ved. For der er ingen ende på de usande overbevisninger, der lever i den menneskelige underbevidsthed.

Overbevisninger, der er blevet til sandheder om menneskelivet, fordi vi har bekræftet dem igen og igen og igen. Liv efter liv efter liv. Fået dem overleveret af vores forældre og bedsteforældre. Generation efter generation efter generation...

Og fordi de har levet dernede i underbevidstheden på hele menneskeheden, så har vi genskabt dem igen og igen.

For vi skaber (tiltrækker) jo hvad vi tror på. Og når vi har skabt de samme scenarier et vist antal gange, fordi vi har troet på, at det er sådan det hænger sammen, så har vi fået overbevist vores underbevidsthed om, at det er sandheden om at være menneske på Jorden.

Så har vi skabt mere af det samme. Fordi vi som sagt skaber hvad vi tror på.

Det er det lille selvs (egoets) skabelsescirkel. Rundt og rundt i ring ...

Det er den, vi med  energiskiftet har helt unikke muligheder for at hæve os op over.

Så vi forbinder os med vores store selv (højere selv).

Den del af os som ved, at vi er meget mere, meget større, meget mere kraftfuld og meget mere kærlighedsfuld, meget mere elsk-værdig og meget mere medfølende end det har set ud til, når vi ser på menneskehedens historie.

Det er kontakten med denne store og vise del af os, som vi har fået bedre adgang til gennem energiskiftet i 2012, som her med udgangen af 2019 for alvor begynder at vise sine lyse sider (de første 7 år efter energiskiftet har været præget af store udrensninger af mørke energier, som har gjort det svært at mærke de høje vibrationer).

HISTORIEN OM DET HELE

Men vi skal  - som altid - gøre vores del af arbejdet. Og det gir jo faktisk rigtig god mening.

For det passer sig jo egentlig ikke for sande, storslåede mestre som vi alle er, hvis nogen skulle komme og redde os og gøre arbejdet for os.

Så når vi endnu en gang må sande, at vi selv skal gøre arbejdet, så er det ikke fordi der sidder en streng og retfærdig GUD og siger:

Næ, næ, du får ikke noget, før du selv har gjort arbejdet. Man skal jo yde før man kan nyde.

For sådan er GUD/GUDINDE ikke. GUD/GUDINDE er ubetinget kærlighed.

Men hvorfor er det så, vi selv skal gøre arbejdet?

Her får du min version af den historie, som jeg selv har erkendt den:

Det er såmænd fordi vores sjæle har besluttet, før vi inkarnerede i dette unikke liv, at vi selv ville finde ud af det.

Vi ville opdage os selv som de storslåede væsener vi er. Og derfor har vi frabedt os, at nogen skulle komme og redde os. Eller viske de usande overbevisninger om os selv væk fra vores underbevidsthed.

Vi ville finde ud af det selv. Sandheden om os. Sandheden om den uendelige kærlighed vi rummer. Og sandheden om den uendelige kærlighed, vi er værdige til. Uden at gøre noget som helst. Bare fordi vi er os. Med alle vores styrker og svagheder.

Vi ville finde ud af - som Louise Hay siger -at kærligheden er det største viskelæder. Det eneste, som kan viske alle usandhederne væk. Det eneste, som kan viske smerten, frygten og længslen væk.

Vi kom herned på planeten i denne omgang for at erfare kærlighedens enorme og uforlignelige kraft. Hvad det vil sige at give og modtage ubetinget kærlighed. Og hvor kraftfulde vi er, når vi forbinder os med denne kærlighedskraft.

Og vi ville som sagt opdage det selv. Erfare det helt ind til benet på egen krop.

Fordi det er den bedste og mest sikre måde en gang for alle at få transformeret alle de usandheder, som menneskeheden har lidt under i årtusinder.

Hvis vi virkelig skal have vendt energien på den her planet (og det skal vi jo for det er det, paradigmeskiftet handler om og det, vi er kommet for at hjælpe med) så er vi nødt til KUN at arbejde med den ægte vare. Og på første hånd erfare, hvad sand kærlighed kan udrette af healing.

Ved at mærke helt inde dybt i os selv at vi er kærlighed. Og mærke kærlighedens vibration flyde i vores hjerteområde. Hele tiden. Som vores grundtilstand. Og opleve den healing, denne kærlighed tilbyder. Den magi og de mirakler, kontakten med kærligheden rummer.

Og hvordan kan vi opnå det?

THE REAL DEAL versus LAPPELØSNINGER

Ja, det kan vi jo faktisk kun ved at give os selv den kærlighed. Ved konstant at sende kærlighed til alle dele af os for at heale alle usandhederne.

Heale hver og en af de løgne, der bor i vores underbevidsthed og vores krop. Og hvert og et af de sår, som disse løgne har skabt.

KÆRLIGHED, KÆRLIGHED, KÆRLIGHED.

Det er THE REAL DEAL. Plan A, som en af mine selvkærligheds-kursister her i efteråret så klogt sagde.

Alle andre metoder - så som at tro at kærligheden skal komme fra andre mennesker, enten i form af den eneste ene, vores forældre, vores børn eller andre - vil altid være lappeløsninger, som ikke rigtig virker.

Det vil altid være plan B.

Både fordi det er usikkert, om det holder ved, da relationer jo har det med at forandre sig - men allermest fordi det ikke er det, vi i virkeligheden længes efter. Vi længes efter at erkende kærligheden til os selv for os selv i os selv.

Og når vi gør det, så vil vores relationer til andre helt automatisk blive mere kærlige. Og mere frie og nemme, fordi vi ikke forventer, at andre skal gi os noget, som vi reelt kun kan gi os selv. Det er et urimeligt pres at lægge på en relation, uanset hvilken.

Så tak kære forældre, kære søskende, kære kærester og X'er - og alle andre, jeg har indgået i en kærlighedsrelation med - fordi I ikke gav mig den ubetingede kærlighed, jeg længtes efter, så jeg kunne blive ved med at lede, indtil jeg fandt den i mig selv :-)

Indtil jeg fandt the real deal.

Hvis du ikke har fundet the real deal indeni i DIG endnu, så får du et tip til at komme i gang i indlægget om Matt Kahns KÆRLIGHEDSREVOLUTION.

Klik her, hvis du vil læse mere om betydningen af selvkærlighed og kontakt med sjælen.

__________________________

Ianneia Livia Silke Meldgaard
spirituel lærer,coach og sangskriver
http://www.empoweryou.dk
http://www.anerkendendekommunikation.dk
http://www.ianneia.com

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Selvkærlighed - hvorfor er det så vigtigt?