Coaching - Kurser - Loven om Tiltrækning

Al den selvhealing - får det aldrig en ende?

Healing af gamle sår. Healing af barndoms-traumer, af negative tankemønstre, af lavt selvværd/selvtillid og af selvkritik/selvhad. Får det aldrig en ende? Kommer der aldrig en tid, hvor vi bare kan give slip og slappe af og ha det godt?

Skal vi virkelig blive ved med at heale og heale os selv i en uendelighed? Ja, sådan kan det godt virke. Også her hos mig. Sådan lidt skruen-uden-ende-agtigt.

Men så minder jeg mig selv om, at min sjæl har sagt JA til at deltage i det, der foregår på planeten Jorden lige nu. Som er MEGA stort. Større end vi overhovedet kan forestille os. Et energiskifte af dimensioner, som ingen i hele Universet har prøvet før.

Skiftet fra 3. dimension til 5. dimension. Som er 2 virkelig meget forskellige måder at være i verden på. Den ene baseret på frygt og den anden på kærlighed. For nu at sige det kort.

Og vi, der er til stede på Jorden lige nu, vi har virkelig sagt JA. Til først at påtage os 3. dimensions lave og tunge vibrationer - et liv/en barndom med traumer, omsorgssvigt, ufølsomhed mm - for gennem vores egen healing at transformere det til lys og kærlighed. Altså til 5. dimensions høje og lette vibrationer. Hvor vi er i meget bedre kontakt med sandheden om dem, vi i virkeligheden er - og med sandheden om, hvad det Univers, vi er en uadskillelig del af, i virkeligheden er.

Det er den måde, energiskiftet sker på. Gennem det enkelte menneskes personlige healingsproces fra lave til høje vibrationer.

Hvem sku ha troet det for 40-50 år siden, da vi første gang hørte om The Age of Aquarius? At vibrations-stigningen og healingen af Moder Jord og menneskeheden skulle gå gennem os?

Dengang troede vi, at healingen kom til os udefra og lettede os for alle vores byrder. Det ved vi nu, at den ikke gør. Den går gennem os. Vi healer os selv for alle vores påduttede byrder. Vi er dem, vi har ventet på, som det så smukt udtrykkes i den gamle indianerhøvdings digt.

Det er lidt lissom hjerneforskerne og rumforskerne siger: Jo mere vi ved, jo mere ved vi, at vi ikke ved.

Sådan har det også været omkring energiskiftet. Som det er skredet fremad, så har vi bid for bid forstået, hvor stort og altomfattende det hele er. Hvordan det er en personlig proces for hver eneste af os. Og hvor meget healing det kræver af os hver især at tage del i det.

 

En historie fra Louise Hays liv


Som eksempel på, hvor meget healing, der nogle gange skal til, har jeg lyst til at fortælle dig om et eksempel fra Louise Hays liv. Et eksempel, som gjorde stort indtryk på mig, da jeg oplevede det.

Louise Hay er jo en af denne verdens allerstørste spirituelle lærere. En af dem, der har lært os allermest om, hvordan vi healer os selv.

Louises barndom var ekstremt traumatisk, med vold, misbrug og svigt fra en psykopatiske stedfar. Hun fik kræft i en ung alder, helbredte sig selv for det gennem selvkærlighed, tilgivelse, taknemmelighed og i det hele taget positive og tillidsfulde bekræftelser.

Hun har udgivet adskillige bøger, lydfiler, kortsæt m.m. Startet Hay House, verdens største forlag udi selvudvikling og spiritualitet. Og gjort en kæmpe positiv forskel for millioner af mennesker i hele verden.

Så altså - vi taler om en kvinde, som er en mester udi selvhealing.

For nyligt så jeg en video med tapping-læreren Nick Ortner og Louise Hay. Den var lavet for nogle år siden, et par år før Louise forlod denne verden. Så hun har vel været ca. 88 år (var 90 da hun gik over).

Nick og Louise have en sofasnak om tapping, og hvad det kan. For at ha noget konkret at tale ud fra, havde Nick lavet en lille guidet tapping session med Louise, lige inden de gik på video-optagelsen. Hun havde valgt, at fokus for sessionen skulle være nogle nakkesmerter, hun døjede med på det tidspunkt.

I videoen fortalte hun, hvordan hun under tappingen var kommet i kontakt med en situation fra sin barndom, hvor stedfaren havde holdt hendes hoved under vand. Hans tommelfinger havde været lige der, hvor nakke-spændingerne sad. Og hun fik forløst de nakkespændinger under tapping-sessionen.

WOOW - tænkte jeg, da jeg så det. At Louise Hay, som har lavet SÅ meget healing af sin barndom - Grand Old Lady inden for selv-healing - stadig i en alder af 88 år kommer i kontakt med traumer, som beder om at blive forløst.

Det siger noget om omfanget af den proces, vi allesammen er i. Og så tager jeg gerne en tur mere i selv-healings-arenaen. Når Louise kunne, kan jeg også :-)

 

Men bliver det ved på denne måde?


 Inden jeg nu får malet et fremtids-scenarie, bestående af et never-ending behov for selv-healing, så lad mig skynde mig at sige, at jeg ikke tror, det fortsætter sådan. Men det ER lige nu sådan - det mærker jeg tydeligt, både her i min egen lejr og hos stort set alle, jeg har kontakt med.

Og det matcher fuldstændig, hvad man har sagt fra den åndelige verden i de mange, mange beskeder der er kommet over årene med henblik på at støtte og hjælpe menneskeheden i Jordens ascensionsproces (opstigningen fra 3. til 5. dimension). Udover 2012, som jo var et helt afgørende år i forhold til energiskiftet, så har 2020 stået som den næste store station på vejen.

Helt i tråd med livets cyklus: alting foregår i 7-års perioder. Så perioden December 2012 frem til December 2019 har været én lang udrensningsproces. En periode, hvor vi har set det ene skelet komme ud af skabet efter det andet - både i vores personlige liv og på samfundsplan. Den nye højtvibrerende energi er kommet med sin lommelygte og kigget efter i alle hjørner: er der noget her, der vibrerer på en for lav frekvens til at det matcher vibrationen i 5. Dimension?

Og ja, det var der. En hel del faktisk. Der er næsten ingen grænser for det bedrag, misbrug og den kynisme, som er blevet afsløret i de sidste 7 år. Og nu er vi så ved 2020, som længe har været beskrevet som året, hvor vi for alvor kan begynde at bygge fundamentet for vores nye liv i den nye, højtvibrerende energi. Igen både i vores personlige liv og på samfunds-/verdensplan.

Og så kommer Coronaen (og et par særdeles kraftfulde astrologiske aspekter i starten af 2020) lige forbi og giver os tid og rum til at spørge: Er der nogle rester af den gamle energi, der trænger til at blive ryddet op i, inden vi støber?

Så vi sikrer os, at vi ikke murer nogle gamle skeletter ind i fundamentet til den nye verden. For det ønsker vi jo ikke. Vi ønsker en frisk, ren og klar energi at bygge vores fremtidige liv på. Det er jo selve Moder Jords gyldne tidsalder, vi taler om - ikke noget at tage let på :-)

Derfor er der så meget brug for selv-healing lige nu. Det er de sidste krampetrækninger af den gamle energi, der vi ud. Og hvis vi ikke tager os tiden til det, så skal livet og energien nok vise vej. Ascensionsbølgen er simpelthen for stærk nu til at vi kan overhøre den.


 

Nogle af de spørgsmål, du kan stille dig selv i denne tid for at understøtte din selv-healing er:

  1. SELVKÆRLIGHED: Er jeg kærlig og omsorgsfuld over for mig selv? Både i mine handlinger og i den måde, jeg taler med mig selv på? Behandler jeg mig selv som min allerbedste ven, der altid er der for mig? Og som det helt unikke og fantastiske væsen, som er sandheden om mig?

  2. TILGIVELSE: Har jeg tilgivet og sluppet fortiden i erkendelse af, at alt, hvad jeg har oplevet har været min sjæls ønske? Så jeg kunne transformere den lavtvibrerende smerte til den højtvibrerende sandhed om mig og livet? Har jeg tilgivet mig selv for alt, hvad mit lille (uvidende) selv/ego har haft gang i?

  3. TAKNEMMELIGHED: Er jeg opmærksom på og taknemmelig for al den hjælp og støtte jeg får og har fået i min ascensionsproces? Både fra mine kærlige åndelige hjælpere, fra kærlige og støttende medmennesker - og fra de mennesker, der har spillet de mere ucharmerende og ukærlige roller i mit liv og min proces?

  4. LIVSFORMÅL: Følger jeg min sjæls kald og bevæger mit liv i retning af mit livsformål (som er en af de allervigtigste signaturer for livet i den nye energi) - eller ignorerer jeg hjertets stemme til fordel for hjernens fornuftige (og nøjsomme) stemme?

  5. EGO OG HØJERE SELV: Lader jeg stadig mit lille selv/ego styre mit liv ud fra sin frygt- og mangel-bevidsthed? Eller har jeg sat mit kloge store selv/højere selv på førersædet, så det kan tage over herfra - med sin viden om, at alt er såre godt, at jeg er elsket og støttet og sørget for og at intet i virkeligheden kan true mig?

 

Når du får sluppet det lille selvs og dermed den gamle energis sår og tanke/føle/handlemønstre, bevæger du dig stille og roligt opad på vibrations-stigen. Og deroppe bliver det hele stille og roligt lettere og lysere, behovet for healing bliver mindre og den healing, vi sætter i værk, sker hurtigere.

For den stadigt stigende vibration i både Jordkloden og den kollektive menneskelige bevidsthed giver vores healingsprocesser meget mere medvind på cykelstien, end vi oplevede i den gamle energi. Derfor kan vi selv klare langt mere healing i dag, end vi kunne for blot nogle få år siden, hvor vi havde et større behov for terapeuter og støttepersoner.

Og husk: det er kun de sidste rester af den gamle energi, vi er i gang med at rense ud. Det store "beskidte" udrensningsarbejde klarede vi i de forgangne 7 år. Så giv ikke op nu - så tæt ved målet og så tæt på et liv, der er virkelig anderledes end det gamle stridsomme liv :-)

Hvis du vil ha redskaber og hjælp til at klare det sidste oprydningsarbejde, får du frem til 1. juni 50% rabat på mine 3 Corona Hjælpepakker til dig og dine vibrationer.

 

__________________________

Ianneia Livia Silke Meldgaard
spirituel lærer,coach og sangskriver
http://www.empoweryou.dk
http://www.anerkendendekommunikation.dk
http://www.ianneia.com

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Selv-healing - får det aldrig en ende? Læs mere