Coaching - Kurser - Loven om Tiltrækning

2020 energierne er helt unikke. Skab plads til dem i dig og dit liv.

Her får du et enkelt, lavpraktisk men meget kraftfuldt nytårs ritual til at at skabe plads til 2020's helt unikke energier i dig og dit liv.

Uanset hvor man (jeg) vender sig (mig) hen, så lyder forudsigelserne for 2020, at det bliver et år med store forandringer.

Det gælder både de astrologiske, numerologiske og energimæssige læsninger - og det gælder de beskeder, som kommer til os fra vores hjælpere i den åndelige verden.

Der er mange grunde til dette. En af dem er den meget omtalte konjunktion mellem Pluto og Saturn i Stenbukken, som indtræffer 12. januar og indvarsler store forandringer. En konjunktion, som vi havde sidst i 1518, hvor Luther startede reformationen.

Så der er virkelig store omvæltninger på programmet. Læs evt mere om det på Astrodienst.

Andre grunde til, at vi kan forvente os store forandringer i 2020 er i kort form:

1.
Den sol/måne-formørkelse-strøm, vi er i lige nu og frem til slut januar, inviterer til den endelige oprydning og udsmidning af alt det gamle. (Vi havde solformørkelse 25. december og får som det næste måneformørkelse 10. januar). Det kan du også læse lidt om på ovenstående link.

2.
2020 er et universelt 4-år (2+0+2+0=4), som står for det fysiske. Det vil sige, at de forandringer, vi kan forvente vil være til at tage og føle på, både i vores personlige liv og i vores samfund og institutioner. Alt, der ikke vibrerer af den nye energi, må falde, og det går sikkert ikke stille af sig.

3.
Den 7 års oprydnings- og udrensningsperiode, som vi har været igennem, siden det store energiskift i december 2012, hvor den ny energi tog bolig på Jorden, er slut. Så selv om vi kan forvente fortsatte afsløringer af det gamle og falske - både i vores personlige liv og i samfundet - så er der meget stærke aspekter, der indikerer, at vi nu også begynder at bygge op.

Faktisk at vi nu efter nedbrydning og oprydning i 2020 begynder at bygge selve fundamentet for det nye liv, der venter i den ny energi.

Der er andre grunde, men dem vil jeg lade ligge her. For lad os hellere komme til den proces, som hjælper dig og hele dit energisystem med at klargøre dig til alle de vidunderlige 2020-energier, som står og venter på dig.

Et enkelt og kraftfuldt nytårs ritual

Denne proces stammer fra Kina. De kan jo noget, derovre i Asien, mht at forstå energi og hvordan vi gør plads til, at den bedst muligt flyder frit i vores liv. Og hvordan vi blokerer den.

Tænk bare på Feng Shui, Chi Gong, Tai Chi, Yoga og oprydningsguruen Marie Kondo.

Processen går helt kort og enkelt ud på følgende:

Hver dag i 9 dage i træk, giver du slip på 27 ting i dit liv. Giv det væk, smid det ud eller skil dig af med det på anden måde. Hvis du springer en dag over, starter du forfra på dag 1, da energien er kumulativ og bygger sig op over de 9 dage.

(Du kan selvfølgelig gennemføre processen på alle tidspunkter af året, men det er særligt kraftfuldt at lave den som et nytårs ritual her i starten af januar, så du renser og klargør dit system for alt det, som universet har i ærmet til dig i 2020.)

Det kan være udtjente tusher, skårede tallerkener og kopper, tøj du ikke har brugt i lang tid, makeup, gamle håndklæder, medicin, kosttilskud, breve, bøger og musik som du ikke læser og lytter til mere. Og alt muligt andet, som ikke vækker glæde og tjener dig mere, og som du ikke ønsker at bære ind i fremtiden.

Giv især slip på alt, som ikke bærer et positivt minde, men som minder dig om fortiden på en smertefuld måde.

Inden du lægger en genstand i udsmidnings-kassen, så tak den varmt og hjerteligt for den måde, den har tjent dig på, og sig farvel med taknemmelighed i dit hjerte.

Når de 9 dage er gået så kig dig omkring og se, om det, der er tilbage, repræsenterer den, du er nu - og den du har en intention om at være i fremtiden.

Hvis ikke, så skil dig også af med det, der ikke repræsenterer den nuværende DIG. Eller gentag processen på et senere tidspunkt, evt. 9 dage i februar, eller hvornår du nu er klar til endnu mere oprydning.

Når du har foretaget dette nytårs ritual så bliver der plads i dit liv, til at universet kan begynde at fylde hullerne ud med det nye. Det er en af de kosmiske love, som fungerer helt automatisk:

Når universet registrerer et energimæssigt hul, så vil det straks forsøge at fylde det ud.

Og det er her, det med den nye energi og dig kommer ind i billedet. For du er nødt til at gøre plads i dit liv til, at den kan komme tæt på dig med sine høje vibrationer og udvirke sine mirakler. Derfor er oprydningsprocesser så kraftfulde og nødvendige for at vi kan hæve vores vibrationer.

Så hvis du holder fast i alt det gamle - relationer, forestillinger, overbevisninger, følelser, ideer m.v. og alle de ting og sager, der repræsenterer dem - så gør du det svært for den ny energi at komme til.

Og det ønsker du jo ikke, vel? Nej, du ønsker, at den nye energi skal strømme frit og flydende i dig og skabe et solidt og højtvibrerende fundament, for det nye liv, som du skal i gang med at opbygge her i 2020.

I'm sure you do. Ellers læste du ikke med her :-)

Jeg er selv i gang med processen, startede i går. Lad os i energien heppe på hinanden, hvis du også går med. Lad os give slip og flyde med og have tillid til, at der er noget endnu bedre på vej, mens vi skiller os af med det gamle.

For det er der. I promise. Og her i 2020 kommer vi for alvor til at mærke det nye. Hvis vi altså gir plads :-)

Mit mantra mens jeg rydder op er: Let Go and let God. Måske kan du bruge det også.

Rigtig God Fornøjelse og Rigtig Godt Nytår

__________________________

Ianneia Livia Silke Meldgaard
spirituel lærer,coach og sangskriver
http://www.empoweryou.dk
http://www.anerkendendekommunikation.dk
http://www.ianneia.com

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Nytårs ritual - 2020 energier. Gør plads til dem i dig med dette ritual