Coaching Indre barn og Healingsmassage i København

Terapi og healing af vores ”sår på sjælen”

Terapi skaber indsigt om de roller og mønstre, som stadig har en uhensigtsmæssig indflydelse på vores liv.

Terapi er en healende- og frigørende proces fra de sår eller ar på sjælen, som vi ofte har fået med os op gennem vores opvækst og tidlige teenager år. Prægninger som senere desværre ofte påvirker både vores selvfølelse, vores relationer og hele vores måde at være i livet, både når vi er alene og sammen med andre.

Mange går i terapi for at bearbejde følelser som manglende selvtillid eller manglende selvværd. Følelsen af ikke helt at slå til, ikke helt at føle sig god nok, indre tomhed eller bare en oplevelse af, at gamle roller og mønstre står i vejen for at kunne leve det liv, man egentlig gerne vil. 

Konflikter på arbejde, i parforholdet eller inde i en selv kan også være anledning til at gå enten i terapi eller til coaching.

Vi kan alle blive trætte af vores negative og begrænsende reaktions- og handlemønstre, når de står i vejen for vores egen udvikling, glæde og følelsen af tilfredshed, - mens andre igen starter i terapi, fordi de egentlig har det fint, men bare gerne vil udvikle sig og forstå sig selv endnu bedre.  

Så der er heldigvis rigtig mange indfaldsvinkler for at starte sin egen udviklingsproces og det ses mere og mere som en styrke at arbejde med sig selv. At tage ansvar for sit eget liv og have et ønske om, at ville leve livet endnu mere intenst og kærligt.

At kunne hvile i sig selv og heale de sår på sjælen, som på så mange måder forhindrer en i at opleve det healende nærvær, som altid er tilstede og tilgængeligt. At opleve ens egen kerne og finde ud af, at den både er elskelig, værdifuld og handlekraftig og at vi dybest set ikke er vores historier og alt det, vi måske er kommet til at tro om os selv og hinanden.

Det er virkelig frisættende pludselig at se igennem og forstå de mange lag, vi har identificeret os med og kunne opleve os selv, som et levende nærvær uden sindets mange begrænsninger og destruktive overbevisninger. 

Vi kender det heldigvis alle! Det bare at have det godt og ”være i flow”. At lige der, er der ingen tanker om ikke at være gode nok eller skulle være anderledes end vi er og det er både livsbekræftende, dejligt og inspirerende. 

Og det er vel det, der trækker flere og flere i terapi og på forskellige kurser med personlig og spirituel udvikling, da vi af erfaring véd, at det er muligt at opleve os selv som frie og værdifulde, velfungerende og hvilende i os selv, både når vi er alene og sammen med andre. 

Du kan læse mere om dette på min hjemmeside og du kan finde mine arrangementer på kalenderen her hos Levlykkeligt

Kærlig hilsen og god frisættelses lyst til alle… 

Kasha Hansen

 

 

__________________________

Kasha Hansen
Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
www.kashahansen.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Terapi og healing af vores ”sår på sjælen”. Læs mere