Coaching Indre barn og Healingsmassage i København

Selv svære emner kan være livsbekræftende

Jeg har lige afholdt et kursus med overskriften ”Ind i Essensen og Healing af det indre barn” og jeg vil gerne dele lidt om min erfaring.

Under kurset var det så livsbekræftende og inspirerende at se, hvordan sårbarhed, mod, tilknytning og skamfølelse/følelsen af ikke helt at være god nok, er spundet så uendelig meget ind i hinanden. At opleve hvordan den sammenkobling både kan forhindre os i at skabe de nære relationer, vi måske længes efter og samtidig, (når vi får kigget dybt ind i disse sammen-spundne emner) også er døråbningen til netop at kunne skabe disse nære og mere sande relationer, både til os selv og til andre.

Det blev næsten lidt magisk at se, hvor livgivende vinklen med ”Indre barn” og ”Ind i Essensen” var, når det blev sat sammen med en dybere forståelse og undersøgelse af, hvad reel sårbarhed egentlig er. Hvordan det åbnede for større selverkendelse, glæde og selvrespekt på en både dyb, men også let og frisættende måde.

En unik og dybt berørende måde at hele vores ar på sjælen

Jeg er dybt inspireret og har fået lyst til at afholde flere tilsvarende kurser, da det føles som om en helt ny kilde gerne vil guide og vise vej til noget meningsfuldt og meget helende, som mange mennesker vil kunne få stor glæde af. 

Det er jeg selvfølgelig dybt taknemmelig og berørt over, da jeg ikke helt vidste, hvilken retning det ville tage, da jeg satte de ovennævnte aspekter sammen på en ny og friere måde.

Det viste sig, at det dybere arbejde med sårbarhed og mod til at være den vi er, sammen med indre barn arbejdet og vores nuværende relationer og være-måder, var en helt unik, meningsfuld og dybt berørende måde at få helet de gamle ar fra fortiden og samtidig gøre plads til det nye. 

Deltagerne fik hver især helet det de kom med, fik større selvforståelse og omsorg eller kærlighed for sig selv. De gik derfra med mere mod på tilværelsen og i større kontakt med sig selv.

For mig var det forunderligt og glædesfyldt at opleve, hvad bare to dage kan give os af selvtillid og styrke, når vi vælger at afsætte tid og rum og er villige til at åbne, være sårbare og dele os selv med andre i et trygt og professionelt rum.

Datoer for de næste kurser og intro aftener

Jeg afholder de næste kurser den 27-28. Maj, 24-25. Juni og 9.-10.sept.

Jeg har åbne intro aftener, hvor du kan komme og høre mere om mine erfaringer med Essensarbejde, terapi, stresshåndtering og coaching og selv blive guided på en lille meditativ rejse.

Introaftener: 3. og 15. Maj, 7. Juni, 23. Aug. Og 4. Sept.

Du kan læse mere på min hjemmeside som er anført under blog-indlægget

Kærlig hilsen
Kasha Hansen  

__________________________

Kasha Hansen
Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
www.kashahansen.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
ar på sjælen heales på unik og dybt berørende måde