Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

Hvad skal der til? – Hvad er det, der virker eller ikke-virker…

Hvad er det, der virker eller ikke-virker, når vi ønsker at tage nye skridt? Når vi ønsker at ændre og slippe det, der begrænser os? 

Hvordan kan vi få hjernens måde at fungere på til at støtte os, i stedet for at modarbejde os? - i de nye tiltag vi ønsker at føre ud i livet?
Hvordan manifestere og leve det, vi erkender og oplever, når vi går i terapi?
Eller når vi på de mange forskellige kurser med selvudvikling, stress og stresshåndtering, coaching mm, finder de redskaber og indsigter, der behøves for at  komme videre.

Når vi bliver mere bevidste om, hvem vi dybest set er -  bag alle vores historier, roller og mønstre. Når vi netop gerne vil tage nye og mere hensigtsmæssige skridt i forhold til os selv, vores relationer, job, sundhed, økonomi og fritid.  Hvad er det så, der alligevel holder os tilbage eller ligefrem modarbejder os? -  Selv om det er så indlysende, at de nye tiltag ville være meget mere hensigtsmæssige for vores liv?

 

Mit fokus er at motivere og frisætte
Mit fokus er at støtte den enkelte i at overvinde begrænsende selvopfattelser, tvivl og forskellige former for angst. At hjælpe den enkelte til at kunne rumme sin sårbarhed, heale og frisætte de tidlige ar på sjælen, men også at motivere og styrke vores commitment. ”Den indre ild” og handlekraft, der er så nødvendig for at enhver forandrings- og udviklingsproces skal kunne lykkes.  

Min nye måde at arbejde på med at kombinere Indre barn og Essensarbejdet med ”det levende nærvær”, vores ”Indre Ild” og handlekraft, er særlig stærk, healende og effektiv, når vi ønsker at vores personlige eller spirituelle proces også skal udfolde sig eller resultere i en positiv ændring, - både i vores selvopfattelse, vores selvværd og i vores måde at leve på. 

 

Vores tryghedszone og ”Indre Ild”
Når vi ønsker at ændre noget eller at udvikle os, så må vi nødvendigvis også bevæge os ud af vores tryghedszone. Ud af de kendte mønstre og roller for ellers kan der selvsagt ikke ske noget nyt.  

Når vi lærer at bruge vores ”Indre Ild” og begynder at tænke og handle på nye og mere konstruktive måder, kan vi ikke undgå at få mere selvværd, selvtillid og selvrespekt, - og herfra er det meget lettere at skabe de forandringer, vi gerne vil. Både med hensyn til vores selvbillede, vores relationer og i vores rent faktiske, praktiske liv.  

Det bliver mere og mere klart for mig, hvor meget nærvær, vedholdenhed, kærlig nænsomhed og det at sætte sine mål og ønsker i fokus, betyder for vores selvudvikling, vores livskvalitet og følelse af selvværd. 

Ved ikke længere at ”sætte vores lys under en skæppe” kan vi udvikle både vores mod og kærlighedsevne til glæde og gavn for alle, - og således møde livet fra vores essens og hvilende nærvær.

 

At dele ud af sig selv er både styrkende og udfordrende
Det at blive guidet, rummet og dele sig selv i et accepterende og vågent felt, er nok noget af det mest udviklende, styrkende og fyldestgørende vi kan give os selv og andre.

Selvfølgelig er det også udfordrende og sårbart, men netop derfor er der så meget at vinde ved at være sammen i et felt, hvis fokus er at vågne og frisætte os fra det, der end har en begrænsende og negativ indflydelse på vores liv.

 

Undskyldninger og kærlig commitment
Du kender sikkert gang på gang at sætte dig gode og vigtige mål, som vil tage dig i den retning du ønsker og så alligevel opleve, at udsættelser og de mange undskyldninger tager over og du således opgiver på halvvejen? Det er meget alment menneskeligt. De fleste kender til det og det er desværre med til at formindske vores selvtillid og selvrespekt !!

Min erfaring er, at det virkelig er en stor hjælp og støtte at kende til, hvordan vores hjerne er indrettet og hvorfor den ofte de-motiverer os og får os til at forblive i vores tryghedszone.

Når vi lærer at samarbejde med hjernens måde at fungere på og derved overvinder vores frygt, skam, tvivl og begrænsende overbevisninger, kan vi møde os selv og hinanden i åben væren og accept. Alle de mange historier og strategier falder derved til jorden af sig selv og det er pludselig både nemmere og mere solidt at være gennemsigtig og stråle ud fra den, vi dybest set ER….. 

At kunne holde fast i de nye tiltag kræver som regel, at man ikke bare er ”interesseret” i, at skabe positive forandringer for sig selv og sit liv, men at man committer sig til processen.

Dvs. at man ikke bare opgiver, så snart det bliver lidt svært eller ubehageligt, men tværtimod ønsker det så dybt, at man er villig til at holde fast og lære de ting, der eventuelt er nødvendige for at komme i mål.

 

Du er velkommen til at deltage på mine kurser og individuelle forløb
Den terapeutiske, coachende og spirituelle tilgang og kombination af mange forskellige uddannelser og retninger, jeg har udviklet over så mange år, er en både givende og udviklende proces, som netop støtter og motiverer til at overvinde angst, tvivl og begrænsende overbevisninger

Du kan læse mere på min hjemmeside 

Kærlig hilsen

Kasha 

 

 

__________________________

Kasha Hansen
Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Få større selvværd, kom af med stress skam angst mindreværd