Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

At heale det indre barn… Hvad er det, og hvad betyder det egentligt?

Måske kender du det… og længes efter at sætte dig selv fri? Så det ikke længere styrer og kontrollerer dit liv?

Måske kender du til det sted i dig, som ikke tror sig god nok uanset hvor meget succes eller anerkendelse du får? Det sted i dig, som tvivler på sit eget værd, føler sig usikker og ikke føler sig elsket eller interessant nok?

Det sted der altid skal præstere, være stærk, dygtig og afholdt af alle? Eller det sted der isolerer sig, kan klare sig selv, ikke har brug for nogen eller noget? Gør sig hård eller uafhængig?

Det sårede indre barn eller den del af dig, som føler sig uønsket, mangelfuld, stresset og uden selvværd. Som viser sig på uendelig mange måder i løbet af din hverdag. I din måde at tænke og føle på. I dine relationer, parforhold, karriere eller i hvor meget du tror på, at du har fortjent succes. Har fortjent at opnå det du ønsker og drømmer om.

Det sted som krymper sig af skam, usikkerhed eller selvhad. Som er evig på vagt, som har alle antenner ude i, hvad andre mon tænker. Om vi er perfekte nok. Smarte nok. Gode nok. Kærlige nok. Smukke nok. Spirituelle nok.... ect, ect.

Som påvirker os konstant, bevidst som ubevidst.

Listen er lang og det er sårbart og kræver mod og en dyb beslutning at favne og rumme de sider af os, vi helst ville være foruden. Sider vi prøver at skjule, både for os selv og andre.

Det gør os bange og hule indeni. Og sårbare - når vi forsøger at være en anden end vi er. Når vi gør os værre eller bedre. Gør os hårde mere sikre, eller usikre end vi dybest set er. Opgiver vores drømme. Holder os selv tilbage eller hele tiden synes, at vi skal være perfekte, skal forbedre os eller fixe os selv.

Alle kan sikkert genkende det - bare på lidt forskellig vis.

Hvordan kan vi heale og frisætte denne del af vores personlighed, som lider så uendelig meget? Så det ikke styrer og forgifter vores liv, som John Bradshaw så fint og præcist skriver i ”Rejsen Hjem”

Hvordan kan vi ændre disse følelser af skam, angst og mindreværd til forståelse, accept og selvværd? 

Fortsættelse følger…  

 

Kærlig hilsen 

Kasha

 

 

__________________________

Kasha Hansen - Mere end 35 års erfaring
Psykoterapeut (MPF), SE-Traume terapi, Coaching og samtale terapi, NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Indre barn - hvad betyder det egentligt? Læs mere