Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

Frygten blev skabt i din barndom

Hver morgen har du to muligheder? Du kan vende dig om og drømme videre eller stå op for at realisere dine drømme.
(Walt Disney)

Ovenstående citat fangede mig, da jeg skulle skrive dette indlæg. For de fleste af os har drømme, som vi måske ikke helt tør udleve. Oftest er det en frygt, der ligger bag den manglende handling.

Frygten kan være mange ting, men én ting er sikkert:
Den blev skabt i din barndom.

Måske frygter du at være for meget. Fylde for meget. Tale for højt, Være for dominerende. Selvcentreret. Egoistisk eller det omvendte?

Lige meget hvad, er frygt oftest en hæmmende og begrænsende ting, som vi heldigvis kan lære at kontrollere ved at gøre en masse ubevidste tanker, følelser og overbevisninger bevidste. 

Prøv denne lille øvelse:

Prøv bare et kort øjeblik og tænk tilbage på dig selv som barn.

Hvornår var du ægte glad og hvorfor?

Dejligt…

Tænk så videre og nu på et barndomsminde, hvor du var rigtig ked af det. 

Hvorfor græd du?

Måske fordi du ikke blev rummet som det spændende lille menneske du var. Måske du lærte du dig der, at du ikke kunne være den du var – fordi du ikke kunne rummes.

Desværre er vi rigtig mange, der har oplevet ikke at kunne rummes som dem vi var, da vi var børn…

Det er heldigvis muligt at arbejde med den fortid der stadig smerter dig eller spænder ben for dig i dit voksenliv. Og det kan være nødvendigt at få forløst ens indre barn eller ens tidligere oplevelser, ens yngre jeg og de hæmmende og ubevidste overbevisninger, som du har taget med dig derfra og som stadig præger dig som voksen.

Din indre selvkritik eller din indre kritiker skal du også gøre op med, hvis du ønsker at komme ud af fortidens jerngreb og dennes påvirkning af dit liv. Når du lærer det, vil du opleve at stå stærkere i dig selv og dermed få mere selvkærlighed, handlekraft og glæde i din hverdag. 

Du har kun dette ene liv og du fortjener at få det allerbedste ud af det. Så spild ikke din tid med at efterleve ukærlige selvopfattelser, mønstre og vaner, når du lige nu kan begynde at ændre dit liv og din selvfølelse til noget langt mere glædesfyldt og kærligt, både for dig selv, dine drømme og dine nærmeste.

Jeg håber, du vil lade mig eller en anden hjælpe dig med det. Du kan se lidt mere om det her

Kærlig hilsen

Kasha 

__________________________

Kasha Hansen - Mere end 35 års erfaring
Psykoterapeut (MPF), SE-Traume terapi, Coaching og samtale terapi, NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Frygten blev skabt i din barndom. Læs mere