Coaching Indre barn og Healingsmassage i København

Fra fastlåsthed til frihed - en mand træder i karakter

Den mand jeg her vil fortælle om, havde stor succes karrieremæssigt, men i hans kærlighedsliv følte han sig fanget og på en måde hjælpeløs.

Mentalt forstod han godt, at han var påvirket af sin opvækst og hans forhold til hans mor, men det ændrede ikke hans indre følelse af ikke at være god nok som mand.

Han havde modet til at søge hjælp og vejledning og derfor søgte han den effektive form for ”Bevidstgørende terapi” / ”Essentiel Coach”, som er en kombination af terapi, coaching, indre barn- og Essens arbejde, der virker så fantastisk godt for mange. Han føler i dag, at det er det bedste, han har gjort i sit liv.

Fanget i et mønster - i forhold til kvinder
Da han kom til mig, ønskede han at arbejde med sin følelse af aldrig helt at føle sig god nok overfor kvinder. Han kunne godt se at han var fanget i et mønster omkring altid at blive tiltrukket til kvinder, som ikke helt elskede ham og det han kunne give ind i forholdet. Han følte sig ofte som en lille dreng, der higede efter deres anerkendelse og kærlighed. Han mistede sig selv og sin værdighed som mand, hver gang han blev afvist. Han kom igen og igen ind i følelsen af ikke at være god nok, være mangelfuld og værdiløs. Han kom derfor ind i en ond cirkel med at føle sig mere og mere usikker og skamfuld og hans maskuline kraft kunne således ikke komme i spil.

Han havde mange destruktive reaktionsmønstre omkring det. Blev til ”pleaseren” / ”behageren”, der konstant prøvede at gøre hende tilfreds og lykkedes det ikke, blev han uhensigtsmæssig vred eller trak sig samtidig med, at han inde bagved mistede følelsen af selvværd og selvrespekt. Så alt i alt en smertefuld og ond cirkel.

En mand går tilbage i tid – og healer sit indre barn
Da han begyndte at se sammenhængene mellem nutid og fortid, fik han større forståelse og bevidsthed omkring sine mønstre. Han så tydeligt, hvordan han helt automatisk kom til at regrediere / gik tilbage i tid og genoplevede de samme følelser af at være uelsket og ikke god nok, som dengang med sin mor. 

Han fik i terapien øje på de beslutninger og ubevidste overbevisninger og mønstre, han tog dengang som 3-5 årig og hvordan de havde fulgt ham lige siden, både som skolebarn, teenager og voksen.

Vi gik ”tilbage i tid” til nogle af de svære situationer, hvor hans negative selvbilleder og beslutninger havde sat sig fast i hans system. Han blev dybt berørt over at opleve sig selv som lille, så dybt og kunne fra en tilstand af nærvær, forløse den smerte og skam, han hele sit liv havde prøvet at skjule og troet på var hele ham. 

Find og erstat de grundlægende trossystemer og overbevisninger – og du er fri
Han have hele sit liv haft ”A core-belief” / ”en kerne-tro” på, at der var noget grundlæggende galt med ham og at han derfor altid skulle gøre sig fortjent til kærlighed og respekt. At kærlighed ikke bare var noget han fik, når han var sig selv, men noget han skulle opnå ved konstant at præstere og bevise sit eget værd.

Han indså, hvor god han var blevet til at mærke andres behov og hvor svært, det var for ham at mærke og udtrykke hans egne behov. Alt sammen et lært mønster fra fortiden / fra at skulle tilfredsstille mor og hendes behov.

Selvværd og maskulin kraft
Via terapien og rejserne tilbage i tid, kombineret med coaching / hans fremtidsønsker, fik han mere og mere fat i sin egen maskuline kraft og sit naturlige selvværd. Han begyndte at opdage, at der var mange kvinder, som ønskede ham i deres liv, men som han hidtil ikke havde opdaget eksisterede -  eller selv havde afvist, da de ikke passede ind i hans selvopfattelse, forventninger og indre overbevisninger.

Han oplevede, at han voksede som mennesker og kunne begynde at møde kvinderne på lige fod. Han var nu mere vågen og opmærksom og kunne således stoppe de negative roller og mønstre inden de fik fodfæste.

Han genfandt sine kvaliteter og sin livskraft - og udfoldede sig til den flotte og dejlige mand, han var født til at være. 

Måske er du som ham fanget i fortiden
Måske er du fanget i fortidens roller og mønstre, føler dig fastlåst i reaktions- og beskyttelses mekanismer, der ikke længere tjener dig, men tværtimod hindrer dig i at leve det liv, du ønsker og længes efter, både karrieremæssigt, men også følelsesmæssigt. 

Når du vælger at gå i denne form for ”Bevidstgørende terapi” / ”Essential Coach”, så begynder du at forstå, hvordan dine problematikker eller udfordringer afspejler, at du stadig lever efter de beslutninger og oplevelser, du har haft som barn, og hvordan forskellige hændelser har haft en dyb indflydelse og påvirkning, og som stadig styrer og forgifter dit voksne liv. 

Vær selvstyrende og få det optimale ud af dit liv
Terapi og coaching er for mange det afgørende skridt videre frem. Dels at få bearbejdet de ting der begrænser en, men også finde ud af, hvad man gerne vil med sit liv og hvordan man kommer derhen, du kan læse mere under mine specialer, her på Levlykkeligt, og selvfølgelig også besøge min egen hjemmeside.

Læs om kurset "Selvværd og selvrespekt" der jævnligt afholdes i Charlottenlund, se lige her: Kursus Selvværd 

Kasha Hansen 

__________________________

Kasha Hansen
Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Mand fanget i mønster træder i karakter. Læs mere