Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

Få større selvværd og naturlig glæde

Få større selvværd og naturlig glæde – gennem at hele vores ar på sjælen 

 “Ind i Essensen" og “Healing af det indre barn”.

Ligesom den naturlige og intelligente mekanisme blomsterne og alt i naturen har, når de lukker og åbner sig alt efter temperaturen i  omgivelserne – gør vi det same og som barn var det ofte både nødvendigt og intelligent. Det var med til at vores inderste kerne og kvaliteter, såsom tillid, styrke og kærlighed forblev intakte og uspolerede.

Når vores forældre eller omgivelserne i sin tid ikke altid var nærværende og kunne se og høre vores strålenhed, vores naturlighed eller ikke helt havde tid og rum til at være der. Når de ikke kendte til at elske og støtte os op gennem opvæksten eller ikke selv hvilede i nærvær, glæde og en god selvværds-følelse

 – Ja, så lukkede vi af og beskyttede os via forskellige strategier, mønstre og roller. Feks isolerede vi os eller vi skulle altid være den stærke, den usynlige eller den der hjalp de andre. Eller vi viste kun bestemte følelser eller sider af os selv, mens vi skjulte andre, da vi måske oplevede, at de ikke var så velkomne eller accepterede.

Det er nemt at se og forstå rationelt som voksne at vores forældre måske også havde deres at slås med, men som barn kom vi ofte til at tro, at det var os, der var noget galt med og ud fra den misforståelse, kom vi til at tage nogle meget dybe og ofte uhensigtsmæssige beslutninger om os selv og verden. 

Disse beslutninger, overbevisninger og diverse ar på sjælen får os desværre til som voksne stadig at tro og føle, at vi ikke helt er gode nok som vi er. Derfor tør vi ikke altid stå ved os selv og dele, hvad vi egentlig har på hjerte, både i vores nære relationer, men også i mere professionelle situationer.

Man kunne spørge - hvorfor overhovedet tage fat i disse gamle strategier, roller og mønstre, som vi hver især har levet igennem og beskyttet os med? 

Fordi de helt enkelt ofte forhindrer os i at turde være den vi er og dermed er det svært, både helt at acceptere os selv, men også at skabe de dybe og nære parforhold og relationer, som vi så ofte længes efter. 

Det kan afstedkomme følelser af ensomhed, tomhed og spørgsmål om, om vi er ok at elske, som den vi er? Eller om vi konstant skal præstere og bevise vores eget værd.

Også i forhold til at kunne hvile i vores Essens/ i nærværet/ i mindfulness, står disse tidlige identifikationer og overbevisninger ofte i vejen for virkelig at opleve fred i sjælen. Opleve det sted i os, som allerede og altid har været fuldstændig magisk og fredfyldt og hvor spørgsmålet om selvværd, selvtillid og om man nu er god nok, slet ikke eksisterer. 

Den gode nyhed er, at vi kan komme ud af alle disse misforståelser og som blomsten folde os ud som lige netop den sjæl, den blomst eller det frø, vi er skabt til at være. 

Hver gang det sker for et menneske, er det helt vidunderligt smukt at være vidne til det. Både i os selv og i andre. 

Kurset “Ind i Essensen og Healing af det indre barn, vores ar på sjælen", er en smuk genvej til at finde ind til lige netop det, der kan bringe os videre i vores proces. Tage os hjem, som John Bradshaw skriver så smukt – “Home-comming”, rejsen hjem til den sjæl vi hver især er. 

Jeg afholder kurset med indre barn og ind i Essensen igen her den 27-28 maj.

Se gerne mere på min hjemmeside: kashahansen.dk eller ring for yderligere oplysninger til mig på tlf 21240068.  

kærlig hilsen

Kasha 

 

__________________________

Kasha Hansen - Mere end 35 års erfaring
Psykoterapeut (MPF), SE-Traume terapi, Coaching og samtale terapi, NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Få større selvværd - terapi og coaching udvikler og heler