Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

Er du kvinde og føler at du har succes indenfor din karriere, dit job...

- og oplever du samtidig, at der er andre steder, hvor du igen og igen løber panden mod en mur? 

Føler du det på mange måder går rigtig godt, men at der alligevel mangler noget? At der er enkelte områder i dit liv, hvor du ikke er helt tilfreds? Hvor du føler det halter lidt og hvor du gang på gang oplever, at du løber panden mod en mur? At noget holder dig tilbage måske netop der, hvor du ønsker forandring og brænder for at udvikle dig?

Du har expertise og selvtillid
Måske har du et super godt job og en karriere, du virkelig værdsætter og prioriterer højt. Måske er du selvstændig, er leder eller har et job med masser af ansvar og udfordringer. Et spændende job du er glad for og hvor du føler, du kan leve op til både dine egne og andres forventninger. Du synes, du har styr på det og er i kontrol. At du har expertise og de evner og færdigheder, der giver dig følelsen af succes. At din selvtillid og selvrespekt er optimal og at du kender dit eget værd.

Sårbarhed og følelsesmæssig åbenhed
Måske oplever du netop, at det går fint på jobbet, men at det er langt sværere at turde åbne dig følelsesmæssigt overfor din familie, i dit parforhold, overfor dine venner eller dine kollegaer? Måske holder du dig tilbage eller isolerer dig i dit privatliv, da du ikke helt har tillid til at nogen vil have dig, når du viser dig selv? Din styrke, usikkerhed eller sårbarhed? 

Måske er du bange for at blive afhængig følelsesmæssigt eller har mistillid til, om du kan åbne dig, stole på den anden og derfor altid holder lidt afstand. Måske har du svært ved at slippe kontrollen og overgive dig. Tage imod, være kvinde, være dig. Måske tror du, du skal være perfekt/på toppen og hele tiden præstere eller være den stærke?

Terapi og coaching er for mange det afgørende skridt
Der kan være mange grunde til at søge coaching, terapi eller personlig som spiritual vejledning, men ofte handler det om at ville have mere ud af sit liv, netop der, hvor man ikke synes det fungerer optimalt. Netop der hvor man oplever, at nogle gamle roller, mønstre eller overbevisninger står i vejen for den indre ro, lykke og kærlighed, man dybest set længes efter. Terapi og coaching er for mange det afgørende skridt videre frem. Dels at få bearbejdet de ting der begrænser en, men også finde ud af hvad man gerne vil med sit liv og hvordan man kommer derhen.

PS
Siden du er nået helt herned til slutningen af bloggen må den have fanget din interesse og så hører jeg gerne fra dig.

Hvilke emner/problematikker du selv oplever på nuværende tidspunkt og hvad det ville give dig, hvis du fik ændret eller healet de mønstre eller måder at opfatte dig selv på? Det som netop holder dig tilbage, der hvor du ønsker mere af dig selv og dit liv.

Kærlig hilsen  

Kasha Hansen

__________________________

Kasha Hansen
Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kvinde med stor succes - på nogle områder!