Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

Beskedenhed - lader du dig nøjes?

Alt for mange mennesker lever et liv hvor de lader sig nøjes. Hvad enten vi taler kærlighed, økonomi eller karriere, så er der utrolig mange, der vælger at holde sig tilbage. Inderst inde ønsker de noget mere og noget andet, men alligevel stiller de sig tilfredse med det der er. De lader sig nøjes med et liv, der ellers er en helt enestående fantastisk gave. 

Måske gælder det også dig? 

Det er ikke sjovt at indrømme, at man lader sig nøjes. At man ikke forsøger at få det optimale ud af sit liv. At man ikke forfølger sine drømme. 

For hvorfor forfølger du ikke dine drømme? Det hurtige svar er, at din indre kritiker er på spil. Din indre kritiker, der stille hvisker: ”Hvorfor skulle DU være god nok til at få dine drømme opfyldt?” 

Det er nemlig dét, din indre kritiker gør. Den får dig til at tvivle på dig selv. Den får dig til at dømme dig selv og måske du også dømmer andre mennesker. Løsningen er terapi, essens, mindfulness og healing med Indre Barn Metoden. En metode, der utallige gange har bevist, at når man healer sit indre barn, så frisætter man sig selv. Din indre kritiker kom sikkert ind i dit liv da du var meget lille, måske 3-4 år gammel. Du skabte den for at de voksne skulle rose og anerkende dig og ikke kritikere eller afvise dig. Du ville jo bare gerne blive set, hørt, anerkendt og elsket. Med tiden blev du voksen og din indre kritiker voksede med. Men det du ikke vidste var, at følelserne fra dit indre barn også voksede med dig. Det har resulteret i at du måske afviser dig selv eller det du vil og drømmer om. Du kritiserer nok dig selv og nedgør sikkert dine evner til at stå op for dig selv og forfølge dine drømme. Men det behøver ikke være sådan. 

Det skal faktisk slet ikke være sådan, for du er et smukt og helt unikt menneske, der fortjener at føle dit eget værd og forfølge alle dine drømme. 

Du fortjener glæde og frihed og mod til at forfølge alt hvad du begærer. 

Men det kræver, at du først og fremmest frisætter dig selv og får bearbejdet din indre kritiker. Med over 30 års erfaring ved jeg, at det desværre ikke er nok at arbejde kun med det indre barn. Det er også nødvendigt at arbejde med de ting der beskytter os, og som stadig får os til ikke at kunne være os selv, til ikke at kunne hvile i vores essens, og vigtigst af alt: Hvile i det smukke menneske du er og som fortjener det aller bedste.

Er du klar til at frisætte dig selv, få bearbejdet din kritiker og begynde at forfølge dine drømme? Så kan du læse mere under mine specialer

__________________________

Kasha Hansen
Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Beskedenhed - lader du dig nøjes? Læs mere