Livet er godt

Et lille øjeblik fylder sig ud indefra. Fra dybet som tanken, ordet og livet udspringer fra. Orkanens øje. Tiden går i stå og udvider sig, kroppen fyldes med ro og nærvær.

Et lille øjeblik. Et intimt stille øjeblik hvor nydelsen ved at være fylder mig op indefra. Mine celler åbner sig, giver plads og får plads. Der kommer luft omkring de mindste enheder i min organisme og med luft følger plads, frihed, lys og liv.

Jeg møder mig selv, lige nu, lige der hvor jeg er. Jeg fylder mig selv ud.

Et øjeblik uden noget, en tid med ingenting og en tid med alting. Det kunne være en tid hvor alting er lige meget, men det opleves som en tid hvor alting betyder noget, hvor alting har mening. Bare fordi det er!

Stilhed. Den stilhed jeg både frygter og elsker. Stilheden der kan være så larmende ubehagelig og konfronterende, som afdækker mit manglende selvværd og min uformåenhed. Og stilheden der fylder mig med dyb indre fred og ophøjet majestætisk styrke og ro.

Berusende og brølende stilhed. Stilhed der åbner og udvider, fordyber og forstærker.

Et nydelsesfyldt øjeblik hvor taknemmelighed og hengivelse vibrerer i mine celler og fortæller mine nervespidser at alt er godt. Budskabet bliver sendt rundt i hele kroppen og min bevidsthed fyldes med en afklarende og oplysende meddelelse: Livet er godt!

__________________________

Claus V

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Du sætter ord på en tilstand, hvor ord ikke rækker, på smukkeste vis. Ren poesi... Tak for oplevelsen Mette __________________________

Mette Rosenvel Psykoterapeut & Coach www.pressense.dk

Tusind tak Mette

Det er sårbart at udtrykke, og derfor særligt nærende at oplevelsen, eller beskrivelsen af oplevelsen, genkendes og spejles.

Tak

 

__________________________

Claus V

Et møde med nydelse