Clairvoyance og meditation

Spørgsmål: bliver man clairvoyant af at meditere?

Jeg mener ja det bliver man, fordi man træner og skærper alle sanser når man mediterer.
Noget andet er om det overhovedet er et mål i sig selv at blive clairvoyant? Det mener jeg ikke det er. Det er aldrig formålet med at meditere. Der er langt mere på spil når man meditere. Det at søge indre fred- det at åbne sæls og åndskontakt og det at mærke og føle at være et med helheden.

Clairvoyante evner er vi alle født med? Målbart, nej ikke for nuværende og dog alligevel, der findes nyere forskning om spejl neuroner som peger i retning af at vi er født med clairvoyante evner.

Også kvantefysikken peger i retning af helhed og at vi er en del af helheden og som sådan kan vi i visse tilstande smelte sammen med helheden og aflæse den.
Vi kan så at sige igennem meditativ træning sætte os i forbindelse med kosmos og her tappe viden som vi i vores daglig dag ikke er eller kommer i kontakt med.

Måske er du enig eller måske ikke, jeg hører gerne fra dig
Kærligst Merete Gundersen
 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Jeg er ikke blevet syndeerlig clairvoyant af at meditere. I hverfald ikke indtil videre. Men måske kommer det med tiden...

Er lidt nysgjerrig på hvordan du kobler spejlneuroner og clairvoyance. Hvor ser du sammenhængen her?
Kære Merete og Mørke Side, En spændende perspektiv at bruge meditation på. Tror måske at der kan være noget om at det kunne virke. Tror det er vigtigt at have et FORMÅL når man mediterer: formålet kan både være at rense sindet fx mindfullness, og/eller påkalde sig hjælp/støtte/indsigt fra højere magter fx chanting. Det første er meget udbredt i vesten hvor vi er meget mentalt filosofisk indstillede. Det andet er meget udbredt i fx Japan og resten af Asien. Hvis det vi giver opmærksomhed under alle omstændigheder vil vokse - kunne det jo godt være at vi også kan tiltrække kosmisk energi "udefra". Men måske er det ønsketænkning affødt af et behov for en eller anden (tryghed) samhørighed med "noget" i en fragmenteret foranderlig verden?

Love
Doreén

Kære Merete og Mørke side Det er yderst interessant det Merete skriver her, for hvad bruger man sin clairvoyante evne til og hvad er formålet: da vi alle er så vidt forskellige i tanker og form opfanger vi også signaler igennem meditation forskelligt, jeg kan huske jeg strittede meget imod meditaton en overgang, men det er jo blot at være stille og så fokusere på de talent kerner inden i vi har via meditation, her kan man være så være heldig at få re-aktiveret sin knogle kirtel der sidder som en smuk diamant der hvor det 3 øje er, og for åbnet op for de billedstrømme denne kirtel eksponerer imedens man er i gang med meditationen, her kan man så rejse videre ud og op med sjælen som guide med bevidstheden som redskab til at forske uden for ens egen intilligens og tankespind. Musikken som Merete har lavet på en af hendes c.der, hjælper os til at holde fast i vores kosmiske vandring, hvor man kan "flyde" længere ud i universet og "hente" stof til ens eget livsforløb. Hav en rigtig dejlig dag , lev livet NU. ulla runchel

Hej Den mørke side, Dorren, og Ulla

Jeg tro jeg med dette svar til jer alle tre, rammer lidt af det i har skrevet om.

Til den Mørke side: Det kan jo godt tænkes at du ikke er blevet mere clairvoyant af at meditere, - måske det slet ikke har været din intention at blive eller være clairvoyant.


Som Dorren så rigtigt skriver, kan det være en god ting at have et formål med sin meditation- og hvis formålet med meditationerne er at man ønsker at blive eller være clairvoyant, ja så vil der bliver åbnet for denne dimension stille og roligt, også for dig.

Under meditation arbejder vi med det kosmiske lys og det kosmiske lys arbejder med og i os.

Hvis vi tror på at der er en højere dimension af intelligent liv i kosmos som er med til at styre eller hjælpe os elv og hele menneskeheden med vores liv på Jorden så giver det god mening at man kan sende et ønske af sted for at forbedre sit liv og sin tænkning. Dette eventuelle ønske udgår fra vores hjerne som lys i en bestemt styrke og derved i en bestemt farve som afhænger af ønsket.

Den samme mekanisme gælder jo den anden vej rundt.
Altså, der er kræfter i kosmos som er af lys ( som vi selv har sendt ud både nu og en gang, det kollektive ubevidste) som kan være med til at indvirke på vores liv på Jorden for nuværende.

Den ” mellem station” hvor der sker et møde imellem hvad du og jeg sender ud som ønsker, tanker og drømme og den øvrige intelligens som findes i kosmos, er den menneskelige hjerne. Det er i hjernen at mødet sker og det er her udviklingen foregår mærkbart for os mennesker.


Vores tanker er af elektromagnetisk karakter og de sendes af sted og udgår fra vores hjerner som lys.
Lysets er også i komos og dette lys er af intelligens karakter og agere som ”levende væsner” af lys  og dette lys kan så at sige ramme os  og komme ”ned” i eller ind i vores hjerner når vi mediterer.
Der aktiverer det neuronerne. En åndelig tanke kommer nu ind i vores sind da vi under meditationen har stilnet egoets mange krav.
Denne nye tanke eller impuls vil ofte give os et nyt og overraskende indsigt i vores eget liv.

Dette sker eller kan ske når vi mediterer og hvis vi er åbne for det. Det vil sige ,jo mere åben vi er for at det kan ske jo nemmere kommer vores bevidsthed i kontakt med info udenfor vores egen tænkning.

Hvis man ønsker yderligere info kan det anbefales at læse: Loven for tiltrækning - Den vigtigste lov i universet af Else Byskov.
Lyset og Mennesket af Torben Skettrup, phd  i fysik

Spejlneuroner
Spejlneuroner er for psykologien og for den spyskospirituelle udvikling hvad DNA har været for biologien.
Spejlneuroner er ansvarlige for, at vi ofte uden at vide det efterligner andres adfærd. Når andre mennesker gør en bevægelse lyser et bestemt punkt op i deres hjerne- Straks lyser det samme center i vores hjerne op, som om det var os selv der havde gjort bevægelsen.

Man behøver ikke at se andre gøre en bevægelse for at opfange den i sin hjerne, det er nok at man læser om bevægelsen da aktiveres centret også i min hjerne.
Det kan betyde at jeg kan læse dine tanker hvis jeg er i stand til at mærke hvad det er der sker i din krop når du laver en bestemt bevægelse - men det betyder også at jeg kan aflæse en del af dine tanker via mit følelsesliv.

Når vi mediterer, kan vi også bruge vores spejlneuroner. Da tankestrømme fra kosmos, altså fra det kollektive ubevidste, under meditation også kan nå vores hjerner, kan de også aktivere de spejlneruroner der vibrere på same frekvens i vores hjerner.

Det er det fænomen der kan være med til at vi kan ”modtage” ” åndelige oplevelser” under meditation.

Oplevelserne man kan have under meditation kan være meget forskellige, lige fra at mærke en rislen i kroppen til at føle indre fred til at se et lysglimt eller ”se” og måske sanse en anden persons nærvær.

Her kan du læse om en slags åndelige oplevelser man kan modtage under mediation:

http://www.siqintelligens.dk/index.php?pid=139

Åndelige oplevelser i sig selv er ikke målet når man mediterer, men når clairvoyancen vågner i os er det ikke ualmindeligt at få spirituelle oplevelser.

Kærligst Merete

 

Kirsten Merrild Jeg mener heller ikke, åndelige oplevelser i sig selv er et meditativt mål, men en del af processen, når man øver sig i at meditere. Dog er det min overbevisning, at åndelige oplevelser har en helende effekt, hvad Holotropic Breathwork da også påpeger, og samtidig ser jeg en fare for, at komme til at "sidde fast" i sin udvikling netop her, fordi det kan virke meget spændende og tillokkende med disse oplevelser. Jeg mener, man også må øve sig i at forholde sig neutralt til disse oplevelser, for at komme videre. Ganske som i den bardo tilstand i dødsprocessen, hvor man (ifølge den tibetanske bog om livet og døden)hverken skal tiltrækkes af de væsner, man oplever som positive guddomme, eller frastødes af dem, der opleves negative. Indenfor tarot er der også kort, der handler om dette, f.eks. Månen, hvor vejen går mellem to søjler, og pointen er, at man skal gå midt igennem uden af forfalde til den ene eller anden side. Knus fra mig
Clairvoyance og meditation