Hvad spiser en teenager?

Da jeg for besluttede mig for at gå "all in" med min virksomhed, altså virkelig at satse benhårdt på at en tilværelse som selvstændig, opsøgte jeg selvfølgelig rådgivere for at finde den korteste vej til smør på brødet hver dag.

Havde mange samtaler, deltog i mentorforløb på forretningsudvikling, netværkede og "solgte" mig selv. 

Et af de råd der gik igen, alle steder, og stadig gør det, var "UDELEGER". Alt det du ikke selv kan finde ud af, eller synes er for svært; -send det videre. 

Når man nu er helt sprød, ret perfektionistisk, gerne vi fremstå proffesionelt og ikke har ret mange penge, ja, så synes jeg bare det var verdens dårligste råd. Og det gav mig dårlig samvittighed. 

Indtil en dag jeg sad og kiggede på mit eget "helheds"-billede. Sammenhængen mellem arbejde og privatliv. Og fandt tilbage til, hvorfor jeg jeg egentlig er selvstændig. FRIHED er ordet, på godt og ondt, er det mit hvorfor!! Og ud fra det besluttede at FRIHED kommer af at udelegere, eller give opgaver videre som jeg ikke selv kan løse. Både på arbejde og privat.

En af de ting der har begrænset vores færden (privat), er vores dyr herhjemme. Vi har hund og kat. Og selvom de fleste synes at dyrene er søde og velkomne, så er det altså ikke altid nemt at have dem begge med. Nu vi har udelegeret pasning af hus og dyr til en sød pige, som også passer vores børn. På den måde kommer der balance i vores ønsker, uden ret meget besvær. Om ikke så længe skal hun bo her en hel weekend og "House-sitte" bedriften. Sikke en frihed, til både hende og os.

Så der skal fyldes i køleskabet og laves hygge. Og det bringer mig tilbage til mit spørgsmål....

- HVAD SPISER EN TEENAGER??

Kærligst Ciane

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Hvad spiser en teenager?