Hurra for fleksibilitet!

Da jeg var fastansat følte jeg tit at jeg blev overrumplet af hverdagen. Altså sådan virkelig væltet omkuld, af alle de ting jeg skulle som ansvarlig leder, mor og kæreste. De lange arbejdsdage, uden fleksibilitet gjorde mig træt, og mindst ligeså infleksibel som jeg synes mine dage var.

Det mærkelige var at det ikke var på jobbet jeg lod det skinne igennem, det var somregel når jeg kom hjem, jeg lod det kom til udtryk. 0-tolerance var faktisk et ok udtryk. Dengang.

Heldigvis fik jeg en påmindelse om at livet ikke behøver leves på trods af. Og at man godt kan  få hverdagen til at balancere mellem arbejde og fritid.

Det der gjorde forskellen, var at blive klar over, hvad jeg sætter højest i hverdagen. Hvad jeg gerne vil have ud af hver dag. Hvilke mål jeg stræber efter.

Jeg tog mig tid til at lave en personlig brainstorm for alle mine livsområder. Fik dem beskrevet og fandt ud af, hvad der trikker mig indenfor hvert område. Ud fra det fandt jeg fire kvaliteter, som er de værdier jeg lever mit liv efter. Altså lige nu. Måske ser det anderledes ud om et år...

Frihed var en af de kvaliteter der dukkede op i alle områder. Derfor er jeg ikke længere fastansat! Med alt hvad det indebærer og udelukker. Som selvstændig har jeg endnu flere lange dage, og mange flere timer end da jeg var ansat. Men jeg kan balancere min arbejdstid og tage mig tid til det der også kræver min opmærksomhed. Det er selvfølgelig ikke alle der har lyst til at kvitte jobbet, men hvis du er mellemtilfreds mere end en gang om ugen, så skal du måske, som jeg, kigge efter hvilke valg der kunne gøres anderledes.

Så hurra for fleksibiliteten, den er der til os alle. Vi skal bare opdage og vælge den til.

 

Kærligst Ciane

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Fleksible arbejdsdage. Hurra for mit liv som selvstændig. Læs mere på Levlykkeligt