Er du overkvalificeret?

Du søger og søger og søger efter nyt job. Du kan alle buzz-words i annoncerne. Kan uden at blinke relatere dig til ALT, hvad der står. Har tjekket virksomheden og strategien, kulturen og visioner blinker dig bare lige i øjnene, energien er rigtig? Kender du det?

Du søger og får afslag fordi; - du er overkvalificeret!

Altså diskvalificeret fordi du er overkvalificeret, er for dygtig, og dybest set fordi virksomheden er bange for at miste dig igen.

Virksomheden har måske ret, måske vil du hurtigt videre. Måske er det bare et springbræt. Og måske er det ikke.

Har du gjort noget ud af at kommunikere HVORFOR jobbet er skræddersyet dig? Hvorfor du ser dig selv i den stilling, i den virksomhed. Hvorfor det præcis ER dig?

Måske er en stilling med mindre ansvar, eller kendte ansvarsområder præcist dit svar på et arbejdsliv lige nu?

Forestil dig  deadlines og et hurtigt marked, udflydende grænser mellem arbejde og privatliv, ansvar uden indflydelse,allways online...- og et lille barn derhjemme der gerne vil have sin mor efter "arbejdstid"?

Her kan du altså virkelig gøre en forskel ved klart at beskrive dit HVORFOR i din ansøgning. Heldigvis kigger virksomheder ikke kun på CV, så jo mere tydelig du er ifht. HVORFOR du søger præcist det job, HVAD dine værdier er, og dit HVORDAN du kan yde værdi til virksomheden, jo større sandsynlighed er der altså for at det er dig der lander en kontrakt der, hvor du gerne vil.

Held og Lykke!

Kærligst Ciane

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Diskvalificeret fordi du er overkvalificeret.