Den menneskelige krop er et helbredende instrument

Vidste du, at vores bindevæv i kroppen fungerer som en art ledende krystal?

Vidste du, at med de rette teknikker kan den menneskelige krop udvikle evnen til at udsende et elektromagnetisk felt fra håndfladerne, der er 1000 gange mere kraftfuldt end hjertet som er det stærkeste elektromagnetiske felt i kroppen?

Hvis det er sandt, at ideer kan ændre et menneske,  så vil jeg opfordre dig til at overveje disse idéer, som den videnskabelige forskning fastslår omkring vores krop . Hvis vi integrerer den viden, vil vi forstå at alle menneskers krop er et potentielt helbredende instrument, som blot skal aktiveres.

Videnskaben har vist, at bindevævet i kroppen fungerer som en art krystal, der evner at lede forskellig slags energi, så som elektricitet, lys, elektromagnetisme, magnetisme for at nævne nogle stykker. Det er et levende, fleksibelt væv med krystallens iboende kvaliteter, som opstår på grund af kiselindholdet i kollagenmolekylerne i bindevævet, derfor er det i stand til at transmittere information fra en del af kroppen til en anden.

Det betyder, at når et mekanisk eller energimæssigt tryk på kroppen er anvendt , fx gennem massage, varme, lyd, lys eller elektromagnetisk som udgår fra håndfladerne så sendes der faktisk  elektromagnetiske signaler gennem kroppens ledende system, som bruges til at ændre strukturen af ​​kroppens celler fra et gel-lignende stof til en vandig opløsning . Denne ændring i cellestrukturen giver mulighed for at giftstoffer kan frigives inde fra cellevæggen og udskilles i urin eller sved og kroppen kan heales og reetablere bindevævets oprindelige form. Dette kaldes den Piezo-elektriske effekt.

 Skønheden i denne virkelighed er, at vi alle har den iboende evne til at bruge vores krop som et instrument for helbredelse og at der allerede findes mange metoder til at forbedre disse naturlige gaver, simpelthen ved at opbygge et stærkt elektromagnetisk felt, som kan bruges til healing ved hjælp af bevidst intention.

Du kan for eksempel benytte dig af metodikker fra Chi-Aura Integration, Zero Balancing, Reiki og ​​mange former for massage til at udvikle vore medfødte evner til at opbygge et stærkere elektromagnetisk felt. Daglig praksis af Chi Gong, Tai Chi, Yoga og kampsport vil ligeledes øge vores evne til dette.

Vi har derfor alle mulighed for at lære at bruge vores krop og de ​​usynlige elektromagnetiske felter til at bistå hinanden i vores healing, menneskelige udvikling og bevidsthedsmæssige transformationer.

 

 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Den menneskelige krop er et helbredende instrument