Åndelige traumer er brændstof for din spirituelle udvikling

Vidste du, at du med øvelse kan blive i stand til at transformere enhver smertelig menneskelig erfaring med blot to grundlæggende principper fast forankret i din kernebevidsthed?

  1. Vi er åndelige væsener, der har en menneskelig oplevelse
  2. Alt hvad der sker i vores liv bidrager til vores højeste åndelige forvandling. 

Ved at ændre dit perspektiv med disse to grundlæggende overbevisninger, kan du udvikle et mere givende forhold til de begivenheder, stød og traumer som naturligt opstår i dit liv. Du vil med tiden være i stand til at bruge fysiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige traumer som brændstof til din spirituelle udvikling.

Men hvad er meningen med åndelig transformation?  

 Den åndelige transformerende rejse vil ultimativt give dig mulighed for at opleve sammensmeltningen af ​​din guddommelige sjæl og dit menneskelige hjerte. Når dette sker hæves din vibration og du bliver i stand til at opleve dit fulde potentiale som menneske. Jo større sammensmeltning du oplever, jo nemmere vil du kunne føle og udtrykke medfølelse, empati, glæde og taknemmelighed. Din sanselighed raffineres og du vil være i stand til at vidne verdens guddommelighed og din egen guddommelige natur i livets farverige væld af oplevelser og de mange former for skønhed som du oplever. Dette hæver ikke blot din egen vibration, men har også en positiv effekt på de mennesker du omgiver dig med og på det samfund du er en del af.

Så næste gang du har en vanskelig dag, det er ligegyldigt hvilken slags vanskelighed eller modstand du møder, så prøv at skifte dit perspektiv ved at bruge grundlæggende princip 1, "Vi er åndelige væsener, der har en menneskelig oplevelse ". Øvelsen er, at opdyrke tillid til din egen åndelige visdom, for dette vil give dig mulighed for at opgive nødvendigheden af at kende "hvorfor".

Hvis der sker noget i dit liv, der producerer et chok i kroppen, kan du udvikle et mere positivt forhold til denne begivenhed ved at skifte perspektivet til grundlæggende princip 2: “Alt hvad der kommer ind i dit liv bidrager til din højeste åndelige transformation”. Selvom det kan være svært og virke ligegyldigt og nytteløst, når man står midt i chokket, kan det at bevidst at skifte perspektiv, om så bare nogle sekunder, være med til at berolige nervesystemet og give sindet et tiltrængt åndehul, som vil hjælpe det til at lettere regenerere sig selv. 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Spirituel udvikling - sådan kan du håndtere traumer. Læs mere på Levlykkeligt.dk