Intuitiv mentor Eva Gøttrup

Tiltrækker du det bedste til dig?

Jeg har en tro på, at når vi tager os selv alvorligt, når vi efter måske i mange år at have underkendt os selv og så gør nogle tiltag, tager de skridt vi længe har været bange for, men som vi et eller andet sted dybt i os selv ved er det rigtige - så får vi hjælp. På en eller anden måde står universet med en hjælpende hånd. Måske skal vi lige bede om den, for at den kommer, måske kommer den nærmest før vi når at tænke tanken.

Da jeg for lidt over et halvt år siden tog den store beslutning at blive skilt, var det ligesom om tingene kom væltende til mig. Med universets hjælp. Jeg havde i et stykke tid, især når tingene føltes svært kigget på boligmuligheder. Pludselig dukkede det hus, jeg gerne ville bo i op. Billigt, fordi der skulle laves noget i stand. Men idéer kommer også let til mig, når jeg beder om dem, så jeg så straks for mig, hvordan det, der lignede et trist rækkehus fra 70’erne, med et greb kunne komme til at blive en lækker opdateret bolig på en relativt billig måde. Huset var til overtagelse straks. Jeg skulle jo ligesom ud af mit forhold, uden at vi skulle trække det i langhalm og begynde at gå hinanden på nerverne. Så også her fik jeg den hjælp, jeg havde brug for.

Jeg havde brug for at få frigivet noget tid til at sætte huset i stand. Så hvad skete der: Arbejdsopgaver fra de to vigtigste indtægtskilder jeg havde på det tidspunkt holdt simpelthen op med at levere opgaver lige der. Var det skræmmende? Ja lidt. Men det var det, jeg havde brug for. Ikke mange dage efter tikkede skat ind med to store beløb til både min mand og jeg. Tilfældigt? Måske. Men det skete påfaldende præcist som jeg havde bedt om det. Med ro på økonomien, kunne jeg koncentrere mig om min istandsættelse og flytning.

Tre dage før jeg var klar til at flytte ind i huset ringede en af mine kunder og bad mig komme ind til møde. De havde nogle nye forløb, de ville tilbyde mig at stå for. Tilfældigt? Ja måske. Timingen var i hvert tilfælde perfekt. Senere samme måned snakkede jeg med en veninde, der stillede mig i forbindelse med en virksomhed, der havde brug for noget af det jeg kan, på freelance basis.

Så for mig i hvert tilfælde giver det en tro på, at vi kan manifestere det vi har brug for, og at når vi gør det, der føles autentisk og rigtigt for os, og når vi griber ud efter de muligheder, der bliver leveret, så bliver vi løftet med.

Når vi befinder os i en god og opløftende stemning er det meget nemmere at manifestere det, vi gerne vil have mere af. Lige tiltrækker lige og vi tiltrækker i forhold til den energi vi er i. Derfor kan det også være en god idé at samles i et miljø, hvor stemningen er opløftende og manifestere sammen med andre. Det skaber simpelthen et bedre miljø for bevidst manifestation samtidig med at energien intensiveres, hvilket gør det meget nemmere at få dine manifestationer til at ske.

Når du visualiserer noget for dig selv er der 40-50% chance for at det vil ske for dig. På manifestationsaftnerne går vi ind i en meditativ tilstand sammen, hvor vi har kontakt med det underbevidste. De bevidste ønsker og visioner vi har forplanter sig derfor nede i underbevidstheden, hvilket øger chancen for at det vil ske til helt op til 80%.

Næste manifestationsaften er torsdag d. 23. februar kl. 19-20.30 på Østerbro i København. Skriv til mig på eva@kreativcoaching.dk og giv mig dit navn, tlf. samt mail, så får du den præcise adresse. Der er kun plads til 8, så skynd dig at melde dig på.

Du kan læse meget mere om min næste gratis manifestationsaften her:

__________________________

Eva Gøttrup, Intuitiv mentor, spirituel terapeut, Thetahealer, refleksterapeut
Se mere: http://www.evagottrup.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Tiltrækker du det bedste til dig?