Intuitiv mentor Eva Gøttrup

Tilpasser du dig for at få magt?

Måske har jeg været den onde søster i mange år. Du ved en af dem, der hugger en hæl og klipper en tå, for at få skoen til at passe. Tilpasse, please… så det lyder jo venligt og sødt, at kunne tilpasse sig, at bøje lidt af her og der og få tingene til at glide. Ikke at være alt for egoistisk og krævende. Men der er jo en grund til, at det bliver ondt. Ikke ondt med vilje. Men fordi det onde ligger i, at vi, når vi gør det, så mister vi vores personlige power. Vi prøver i stedet at bevare kontrollen. Kontrollen over situationen, kontrollen over, hvad der kommer til at ske og kontrollen over andre. Kontrol som i magt.

Det, der sker, når vi mister vores personlige power er, at vi kommer til at være ovre i andre, vi kommer til at hænge fast i fortiden eller at bekymre os alt for meget om fremtiden. Vi kommer til at være fulde af bebrejdelser over, hvad vi selv og andre gjorde eller burde have gjort. Vi kommer til at frygte, hvad der kommer til at ske, at vi bliver dømte af andre, kritiserede og dermed kommer vi også meget nemt til at dømme og kritisere os selv og de mennesker vi står nærmest, sådan bare lidt for en sikkerheds skyld.

For mig betød det, at jeg forsøgte at kontrollere det, der ikke lod sig kontrollere. Det jeg ønskede skulle være i mit liv, var der ikke. I stedet var der modstand. Modstand mod at tiltrække det, jeg gerne ville have, det jeg drømte om. Jeg skød det simpelthen fra mig ved at prøve at kontrollere det. Modstand i mine omgivelser mod at ville være nærværende med mig, for jeg var det ikke selv.

Men hvad sker der så egentlig, hvis vi slipper kontrollen? Hvad nu, hvis vi holder op med at styre morgenrutinerne i familien med hård hånd? Eller rette på vores børn? Hvad nu, hvis vi holder op med at tjekke vores emails konstant? Eller forsøge at nå 10 ting på en gang? Hvad nu, hvis vi holder op med at ville lave om på hinanden?

For mig har det, at give slip på kontrollen, betydet at jeg har fået meget mere nærvær med min familie, at jeg har fået mere nærvær med mine venner og mødt nye relationer, der kan nærværet og vælger det. Det betyder også at ting løser sig for mig, helt uden kamp. Ikke at der ikke er ting, der skal løses, ting, der skal falde på plads. For det er der. Big time. Men jeg har en ro på og en tro på, at det hele kommer, når det skal. Og lige nu, virker det som om det gør. Stille og roligt. Et skridt af gangen. Med mine helt egne sko på, der passer. Om man så må sige.

Hvad nu, hvis du bare var fuldstændig tilstede i det, du gjorde lige nu. Hvis du bare kunne mærke det du var i, fuldstændig uden underliggende dagsordener. Fuldstændig uden at forsøge at kontrollere eller dømme. Ikke på vej et andet sted hen, hverken i tankerne eller i virkeligheden. Lige der, kan du finde din personlige power.

 

Hvis du har lyst til at dykke mere ned i det og få min fulde løsning på, hvordan du kan genfinde din personlige power, så er det nu, du skal bruge en halv time på at se den gratis video, jeg har lavet til dig. Her vil du lære, præcis hvordan du gør for at genfinde din personlige power.

Se videoen og lær hvordan du genfinder din personlige power her: 

__________________________

Eva Gøttrup, Intuitiv mentor, spirituel terapeut, Thetahealer, refleksterapeut
Se mere: http://www.evagottrup.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Tilpasser du dig for at få magt? Læs mere