Intuitiv mentor Eva Gøttrup

Evigt bekymret - sådan giver du slip og oplever lettelse

For et halvt år siden, tog jeg en beslutning, som måske er en af de største livsændringer man kan gøre i sit liv. Jeg besluttede mig for, at vi skulle skilles. Det var en fælles beslutning, ja. Men det var mig, der drev den frem. Efter i mange år at have kæmpet med at lappe på noget, der ikke kunne lappes. Som et par møre jeans, der bare sprækker lige ved siden af, når man forsøger at sætte en lap på knæet. Men før du bliver ked af det på mine vegne: Det var en god og rigtig beslutning. Men den historie må du høre en anden gang. Der er rigtig mange gode ting at fortælle om den.

Nå, men en af de konsekvenser, der har været ved den beslutning er, at jeg er flyttet et godt stykke væk fra Hellerup, hvor jeg før boede, for at finde mig et lille hus meget længere oppe ad kysten. Et sted tættere på natur og vand og hvor huspriserne er mere spiselige. Det betyder så også, at jeg har fået meget mere rejsetid. Ture i bil og tog, hvor jeg flytter mig fysisk. Ture, hvor man kan kigge ud i luften og lade tankerne flyve.

Men det får mig også til at tænke på en anden ting, der har ændret sig meget. Jeg rejser måske nok meget mere fysisk set. Til gengæld er jeg holdt op med at rejse så meget i tiden.

Mens jeg sad der i mit forhold. Fastlåst, føltes det. Mens jeg sad der, rejste jeg i tiden hele tiden. Jeg var altid enten fuld af bekymringer om fremtiden eller fuld af fortrydelse over fortiden. Hvad nu hvis…, eller hvorfor gjorde du ikke…, eller hvorfor gjorde jeg ikke selv…. Hele tiden et evigt forsøg på at have kontrol, at bevare kontrol. At have styr på det hele, både mig selv og hele familien. Og hvad fik jeg ud af det? Modstand, modstand og mere modstand.

Og så gav jeg pludselig slip på det hele. Pyh, hvilken lettelse. Hvilken lettelse og skræmmende uvished. Men mest lettelse. For hvad er der så? Men det der er, er et nu, lige her. Det der er, er et nærvær. Det der er, er en tilstedeværelse i det, der er.

Så, når man står der, hvor man pludselig bliver klar over, at man ikke kan kontrollere det hele, at man bare må give slip og se hvad der sker, så er det at mulighederne begynder at dukke op. Så det jeg oplever er, at jo mere, jeg bare er og kan være tilstede med det der er, jo flere muligheder opstår der. Eller man kan sige det på en anden måde. Jo mere opmærksom er jeg, på de muligheder, der dukker op. Fordi jeg mærker dem og ved, når jeg skal gribe ud efter dem. Muligheder i form af idéer, af relationer, af hjælpende hænder, af oplevelser.

Så hvordan er det lige, man når frem til det? Altså at blive klar til at gribe det, der er. Det vil jeg selvfølgelig gerne dele med dig. Derfor har jeg lavet en video til dig, hvor jeg lærer dig præcis, hvordan du gør. Du behøver ikke at blive skilt, eller at kaste dig ud i andre kemikaze-agtige livsændringer. Derimod kan du lige nu helt gratis få adgang til virkelig værdifuld viden om, hvordan du tager din egen personlige power tilbage, slipper bekymringer og fortrydelse og skaber det liv du drømmer om.

 Se videoen om at tage din personlige power tilbage: 

__________________________

Eva Gøttrup, Intuitiv mentor, spirituel terapeut, Thetahealer, refleksterapeut
Se mere: http://www.evagottrup.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Bekymringer - giv slip og oplev lettelse. Læs mere