Intuitiv mentor Eva Gøttrup

Hvem vinder i dine kærlighedsforhold?

I det ægteskab, jeg trådte ud af for et halvt års tid siden, havde vi mange kampe kørende. Det var ikke et forhold med en masse skænderier og åbenlyse nedladenheder. Slet ikke. Vi opførte os faktisk generelt meget respektfyldt over for hinanden. Så respektfyldt at ingen rigtig ville tro, at lige vi nogensinde ville gå fra hinanden. Men nedenunder alt det pæne, der kørte der nogle magtkampe, som vi ikke var i stand til at løse sammen.

En af de vigtige temaer i vores forhold handlede om kreativitet. Vi har begge brugt det meste af vores liv i de kreative brancher. Jeg tror bedst jeg kan forklare det på den her måde, billedligt talt: Når min eksmand, der er uddannet på arkitektskolen og siden havde arbejdet mange år i en hæderkronet designvirksomhed, der laver meget stramt og lødigt design skal tegne en streg, så er den lige, symmetrisk og på mål. Når jeg skal tegne en streg er den indlevet og bliver født i momentet, enten kan den være skrøbelig og fin, eller den kan være bred og fuld af energi. Som regel er den skæv. Altså to meget forskellige tilgange til kreativitet. Hvis vi havde kunnet rumme det her hos hinanden, så havde det jo været fint nok. Men problemet var, at det blev en magtkamp imellem os. Der var den ”rigtige” måde og den ”forkerte” måde. Min var den forkerte. I den her magtkamp.

På andre områder af vores liv, var det mig der stillede betingelserne for, hvad der var ”den rigtige måde”.

Problemet var, at vi blandede to meget forskellige begreber sammen i vores underbevidsthed. Det ene er kærlighed, det andet er magtkamp

Hvis man har et mindset, der blander magtkamp og kærlighed sammen, vil man leve et liv, hvor kærligheden på en eller anden måde bliver et konkurrenceforhold. Det er dig eller mig. Ikke os. I stedet for win/win bliver det uværgerligt loose/loose. Når den ene får ret, får den anden uret. Når den ene er bedre end, er den anden dårligere. Man skaber et forhold fuld af domme og begrænset råderum, fordi det kun er noget af en selv, der vil være plads til i sådan et forhold. Falder man udenfor, bliver man dømt ude.

Man kan give afkald på sine egne behov og underlægge sig den andens dagsorden, for at have lov til at være der. Man kan modsat nægte eller være ude af stand til at indfri den andens behov, selvom man udmærket ved, hvad den anden har allermest behov for, fordi det vil være for stort et magttab.

Uanset, hvilken magtstrategi man kører af, ender man med at blive ulykkelig, fordi man mister forbindelsen til sit eget hjerte og dermed også til at kunne forbinde sig til sin partners.

De her kodninger kan du slippe ved at tage kontakt til din underbevidsthed og ændre dem dernede. Jeg gør det med en healingsteknik, der hedder Thetahealing.

Har du lyst til at slippe fri af dine egne og andres magtkampe? Så meld dig til min weekend workshop: Klar til kærligheden.

Kærlige hilsner
Eva Gøttrup

__________________________

Eva Gøttrup, Intuitiv mentor, spirituel terapeut, Thetahealer, refleksterapeut
Se mere: http://www.evagottrup.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kærlighedsforhold - hvem vinder magtkampen? Læs mere