Intuitiv mentor Eva Gøttrup

Har du mistet din personlige power?

Forleden mødte jeg en gammel scenografkollega, fra dengang jeg arbejdede i filmbranchen. Vi havde en lang og meget personlig snak om, hvad der skete i mit liv og hvor han var henne i sit. Jeg blev skilt for et halvt år siden, så der var nok at berette om der. Mens han var lykkelig gift på 45. år, og nok mest havde de luksus problemer man kan have, når man bliver tilbudt meget spændende og udfordrende karrieremæssige opgaver, der har et internationalt tilsnit. Med de udfordringer det kan give på hjemmefronten. På et tidspunkt udbryder han: ”Går du ikke i skotskternet mere?” ”Øhh…”sagde jeg og kiggede ned på mine sorte jeans. ”Ja. Jeg kan huske du havde sådan nogle skotskternede bukser på og så noget grønt og så det der røde hår. Det var helt anderledes end alle andre. Og du stod bare der! Helt unik.” 

Af en eller anden grund, blev jeg vanvittig rørt over den kompliment. Fordi han huskede og så noget i mig, der lå 20 år tilbage. Fra før jeg blev gift. Han huskede, hvordan jeg bare stod der. I min personlige power. 

Det var også det, min eksmand blev forelsket i, dengang. Alt det sprudlende og utæmmede. Det skæve. Det ukonventionelle. Det autentiske. 

Det var det, han syntes var fascinerende. Men også det, han havde virkelig svært ved at rumme. Fordi det ville bringe ham ud af hans egen komfortzone, at tage det ind. 

Jeg vil aldrig klandre min eksmand for, at det her skete. For det skete langsomt. Det skete ikke uden kampe, men alligevel skete det på en eller anden måde umærkeligt. Jeg begyndte at lægge beslag på mig selv. Jeg blev gradvist mindre sprudlende, mere tæmmet, mere lige, meget mere konventionel i min livsform og min tankegang og værst af alt, meget mindre autentisk og tro mod mig selv. 

I mit forsøg på at passe ind gav jeg slip på min egen personlige power. 

Men det er ikke noget lykkeligt sted at være. Det er heller ikke attraktivt. Det var det heller ikke for min eksmand. Det, der derimod skete var, at jeg endte med at gå i et med tapetet (Det kommer nok aldrig til at ske, men du forstår nok, hvad jeg mener). Jeg blev et ligegyldigt stykke inventar i den indretning vi ellers havde gjort ret meget ud af, var på den helt rigtige fede måde. Skilsmissen var på en eller anden måde uafvendelig.

Så alt det her, var selvfølgelig ikke noget, der først gik op for mig forleden. Jeg blev klar over det for år tilbage og har så gjort et stort arbejde for at finde tilbage til min personlige power. Til en større autencitet, til at være meget mere tilstede her og nu. Turde vise mig selv, som den jeg er. Jeg håbede længe, at jeg kunne gøre det uden at behøve at bryde familien op. Men da det skete, føltes det så rigtigt, og det gav mig så meget energi, at jeg på intet tidspunkt har tvivlet på, at det var det, der skulle til, for mig. 

For mig var det nødvendigt at afslutte noget, for at blive klar til kærligheden. For andre, og det har jeg set ske flere gange, genfinder de gnisten i forholdet, når de finder tilbage til sig selv. Ikke at gøre noget, er ikke et lykkeligt sted at være. 

Står du i din egen personlige power?

Har du lyst til at genfinde og lære, hvordan du står i din egen power? Så meld dig til min workshop: Klar til kærligheden. jeg har sat en weekendworkshop sammen, der vil forløse alle de ting i dig, som skaber magtkampe og længsel i dit kærlighedsliv og hjælper dig til at stå i din egen personlige power. Det kan du læse meget mere om her.

 

__________________________

Eva Gøttrup, Intuitiv mentor, spirituel terapeut, Thetahealer, refleksterapeut
Se mere: http://www.evagottrup.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Har du mistet din personlige power?