Er du åben for mulighederne?

Måske har du hørt om loven om tiltrækning og det at vi kan manifestere det, vi gerne vil have i vores liv. Vi gør det i virkeligheden hele tiden. Men når vi ikke er bevidste om det, er det vi skaber, ikke altid det vi allerhelst vil have. Med bevidst manifestation kan vi trække muligheder, ting, oplevelser, ja i virkeligheden alt ind i vores liv. Det er denne historie et godt eksempel på.

Hvis du har fulgt min blog på det seneste, har du sikkert læst, at jeg blev skilt for et halvt år siden.

Vi havde en periode, hvor tingene så meget håbefulde ud. Lige der, hvor vi tænkte, jamen vi finder ud af det. Vi bliver sammen. Lige der anskaffede vi os en hund. Børnene ville så gerne og det er ligesom det ultimative familie signal. Nu med hund! 

Hvis du selv er blevet skilt eller er i et forhold, hvor tingene ikke kører helt som du drømmer om, kender du sikkert det der med, at man gør alt muligt i håb om, at alting bliver bedre. Vi fik altså anskaffet os en hund. Børnene var glade. Jeg var glad for den. Min mand nød at have den med på sine løbeture.

Det blev alligevel til, at vi endte med at afslutte forholdet. I en god tone og i al fordragelighed. Der er mange ting, der skal gå op i sådan en familiedeling. Vi var, synes vi selv, rimeligt gode til at dele, aftale og lave fornuftige løsninger på hvad og hvornår hvad skulle deles og gøres op. Børnene kan selv tage toget i skole og voksede lidt med opgaven. De er hos mig nogle faste dage i ugen, så vi har kunnet etablere nogle fritidsaktiviteter i deres nye miljø og samtidig har de kunnet bevare trygheden ved at kunne blive boende halvdelen af tiden i deres gamle hjem og blive på skolen.

Men der var en udfordring, som ikke rigtigt gik op i de systemer vi havde fået etableret. 

Efter skilsmissen var det lige den der ekstra ting, som bare ikke fungerede. Hunden fulgte med børnene, havde vi aftalt. Men det fungere selvfølgelig ikke. Den kunne jo ikke komme med i toget til skole, så den skulle leveres frem og tilbage i bil. Min mand måtte erkende at han ikke er et hundemenneske udover, når han var ude at løbe. Jeg er for uregelmæssigt hjemme og nogen gange væk i alt for mange timer. Hunden trivedes tydeligvis ikke med det nye set op.

Min eksmand ville af med den forpligtelse hunden var blevet. Han ringede til opdrætteren, der hurtigt fandt en familie i den anden ende af landet. Samme aften sad vores datter med hunden i skødet, ked af det hele og sagde åh hvor er det godt vi har hunden.

Det blev for brutalt at sende den væk på den måde. Så afsendelsen til Jylland blev aflyst.

Der må være en bedre mulighed, tænkte jeg, og visualiserede et billede inde i mig selv af, at der dukkede en løsning op, der ville være godt for os alle.

Ikke længe efter var jeg ude at gå en tur med hunden. Fire huse fra børnenes barndomshjem, hvor de stadig bor med deres far stod der en kvinde ude ved vejen. Hun faldt fuldstændig i svime over vores lille hund. De havde haft en af samme slags, der var død året før. Nu ville de gerne have en anden, men der var bare det at de rejste en del og hvad så med hunden. Vil du have den, spurgte jeg. Vi passer den gerne når I rejser, sagde jeg og fortalte hende om vores situation.

Ja, jeg vil, sagde hendes øjne, mens hun havde en indre og ydre dialog med sig selv, om det nu også var en god idé.

Samtalen endte med at hun sagde: Så var der en grund til at jeg skulle ud og rydde op i indkørslen lige der. 

Hunden har fået et nyt godt hjem og vores børn kan hente den og have den hos sig ligeså tit de gider. 

Tror vi på, at de bedste løsninger dukker op, og tør vi se dem, når de gør?

Det allerførste skridt i forhold til at manifestere det, du gerne vil have i dit liv er at blive mere bevidst om, hvad du gerne vil have. Dernæst at du sender ud til universet, hvad du gerne vil have.

Når vi befinder os i en god og opløftende stemning er det meget nemmere at manifestere det, vi gerne vil have mere af. Lige tiltrækker lige og vi tiltrækker i forhold til den energi vi er i. Derfor kan det også være en god idé at samles i et miljø, hvor stemningen er opløftende og manifestere sammen med andre. Det skaber simpelthen et bedre miljø for bevidst manifestation samtidig med at energien intensiveres, hvilket gør det meget nemmere at få dine manifestationer til at ske.

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Er du åben for mulighederne?