Indre skønhed

 Boost din Indre Skønhed Du kan ikke ”fake” det, men du kan helt sikkert gemme det !

 

Dukan ikke købe eller sælge det, det bliver ved med at gives fra dem der har det!

Dukan ikke se det, men enhver føler det, når det er der!

Hvader det ?

 Svaret er indre skønhed

Indreskønhed kan ikke købes for penge. Det er et arbejde, som skal foretages indenii dig. Der har i de seneste år, været utrolig stor fokus på ydre skønhed,mennesker har i stor stil fået foretaget plasticoperationer, der er ligefrem ”addiction”for plasticoperationer. De fleste af de kvinder, der har fået foretaget rigtigmange, bliver oftest grimmere, end da de startede. Det sørgeligere er også at,de indre menneskelige værdier ikke følger med. Deres selvværd bliver som regelikke højere af, at få foretaget alle disse operationer.

 

USA har for nyligt lanceret et program med smukke mennesker der deltog i enskønhedskonkurrence, men hvor de også blev bedømt på deres menneskelige værdier. Der er kommet større fokus på, at mennesker også skal være smukkeindeni.

 

Jeg har udviklet et koncept på 7 nøgler, som vil ændre dit liv for altid. Indreskønhed skal der arbejdes med hele livet, og de fleste af os bliver kunsmukkere med alderen.

De7 nøgleområder er ydre velvære, indre velvære, kost/motion/søvn, selvværd,karisma, livsindstilling og kærlighed.

Indreskønhed handler om hvordan, du har det med dig selv, det vil komme til udtryk i, hvad du udstråler og hvilke valg du tager her i livet. De fleste af os, har sikkert mødt mennesker, som har et smukt ydre, men ikke behandler andremennesker særlig godt. De fleste af os har også mødt mennesker, der bliver smukkere jo bedre vi lærer dem at kende, fordi deres indre menneskelige værdier gør dem smukkere.

Øjet elsker ydre skønhed, mens hjertet elsker indre skønhed.

Når vi vælger venner og partner for livet, er det ikke det ydre, der er vigtigste,så er det det indre der tæller, så kom igang med at booste din indre skønhed.Det er dit indre velvære der giver ydre skønhed.

Skønhed kommer indefra ogstråler ud.

Kærlige hilsner Anne 

 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
boost Indre skønhed