Du har et Indre Kompas

Du har et Indre Kompas. Du har et utroligt præcist og pålideligt Indre Kompas der hele tiden er der for dig. Et Indre Kompas der konstant giver dig vejledning og information om hvad der er bedst for dig og om du er i harmoni med den du virkelig er eller ej.

Og hvordan giver det Indre Kompas dig denne vejledning? Det gør det gennem dine følelser. Dine følelser er måden hvorpå det Indre Kompas fortæller dig om du er i harmoni eller ej. Når du har det godt, når du føler dig veltilpas og i flow, når du føler begejstring og glæde, fortæller disse følelser dig at du er i harmoni med den du virkelig er. Når du ikke har det så godt, når du føler ubehag, frustration eller stress, fortæller disse følelser dig at du ikke er i harmoni med dig selv og at du ikke gør det som er bedst for dig.

Så det Indre Kompas er en meget enkelt mekanisme. Det er en indre ja/nej mekanisme der er din direkte forbindelse til Den Store Universelle Intelligens – den Større Intelligens der har skabt dette fantastiske Univers og alt Levende inklusive dig. For at kunne give dig et klart signal om hvorvidt du er i harmoni med det som den Større Intelligens ved er sandheden om dig, fungerer det Indre Kompas på samme måde som Nord/Syd visningen på et almindeligt kompas. Når du lever i harmoni med den du virkelig er og det som er bedst for dig peger dette Indre Kompas direkte mod Nord og du føler velbehag, lethed og flow i dit liv. Med andre ord, du har det godt. Og når du ikke er i harmoni med den du virkelig er (med Nord/Syd positionen på dit Indre Kompas) føler du ubehag og stress. Med andre ord, du har det ikke så godt.

Så enkelt er det.

Men desværre har de fleste mennesker mistet kontakten til deres Indre Kompas, til deres egen naturlige indre vejledning. Og derfor forstår de fleste af os ikke at dette er hvad vores følelser faktisk handler om. Vi ved ikke eller forstår ikke at vores følelser faktisk er signaler der hele tiden fortæller os om vi er i harmoni med hvem vi virkelig er og med det som er bedst for os i hvert øjeblik og i hver situation ...

Ovenstående er et uddrag fra min kommende bog ”Find og følg dit Indre Kompas”, som udkommer til foråret 2016. I bogen beskriver jeg hvordan vi kan kontakte og følge vores egen indre vejledning, eller som jeg kalder det  - vores ”Indre Kompas”. Bogen er baseret på en forståelse af at vi alle har et Indre Kompas, en indre vejledning, som i hvert øjeblik – via vores følelser – giver os præcis vejledning om hvad der er den bedste vej frem for os. Og når vi følger denne vejledning oplever vi flow, velbehag, glæde, begejstring og kreativitet – og livet bliver bare bedre og bedre.

Du kan også læse mere på den officielle ”Find og følg dit Indre Kompas” webside.

__________________________

 Barbara Berger, forfatter, coach og underviser

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Du har et Indre Kompas